Μήνυση κατά του Ηλία Γκιώνη υπέβαλλε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Παπαθεοδώρου.

Σε δήλωσή του πριν από λίγο ο κ. Παπαθεοδώρου, ανέφερε:
“Σήμερα το πρωί κατέθεσα μήνυση εις βάρος του κ. Ηλία Γκιώνη, την ύπαρξη του οποίου αγνοούσα μέχρι προχθές, διότι τα ξημερώματα δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο instagram το όνομα και φωτογραφίες μου, καταγγέλλοντάς με για όσα φαντάστηκε ήδη από την Τετάρτη.
Θα ασκήσω άμεσα όλα τα νόμιμα δικαιώματά μου για την προστασία της τιμής και της υπόληψής μου, όχι μόνο εναντίον του προαναφερόμενου κυρίου, αλλά και εις βάρος όποιου θελήσει να τον μιμηθεί.
Πέρα και πάνω από οποιαδήποτε εφήμερη πολιτική ιδιότητα, είμαι πατέρας, Δικηγόρος, και τα δείγματα γραφής μου είναι εδώ και χρόνια ορατά στην πόλη που ζω.
Δεν επιτρέπω σε κανέναν να θίγει, αλόγιστα το όνομα μου“.

Ο Ηλίας Γκιώνης αποκαλείται ακτιβιστής και είναι ο άνθρωπος που έκανε γνωστές τις υποθέσεις revenge porn του Στάθη Παναγιωτόπουλου και της καταγγελίας βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να “έχει την εμπιστοσύνη θυμάτων σεξουαλικής βίας”, και μέσω του προφίλ του στα social media “προβαίνει σε αποκαλύψεις και φέρνει στο φως της δημοσιότητας υποθέσεις που ήταν άγνωστες”.

a3f6a15d 272576597 10227778681632922 4565813142382491838 n antigrafi