Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ απαντά στην άθλια φημολογία

Σε δημόσια δήλωση μέσω της προσωπικής σελίδας του στο facebook, προχώρησε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Παπαθεοδώρου, απαντώντας στην άθλια φημολογία που αναπτύχθηκε τα τελευταία 24ωρα γύρω από το πρόσωπό του και η οποία βασιζόμενη σε ένα ανώνυμο story στο instagram τον εμπλέκει σε γεγονότα αντίστοιχα με όσα μονοπωλούν την επικαιρότητα των ημερών.
272219410_10227763688858112_2078146969826652895_n
Σε δημόσια δήλωσή του μέσω της προσωπικής σελίδας του στο facebook, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Παπαθεοδώρου, τονίζει:
“Τις δύο τελευταίες μέρες ενημερώθηκα ότι αναπτύχθηκε γύρω από το πρόσωπό μου μια άθλια φημολογία που με εμπλέκει σε γεγονότα αντίστοιχα με όσα μονοπωλούν τη δημοσιογραφία των πρόσφατων ημερών και η οποία βασίζεται σε ένα ανώνυμο story στο instagram.
Η δύναμη των social media είναι τεράστια, ειδικά όταν επιτρέπει στον κάθε ψυχάκια να γράψει άκριτα ό,τι του έρθει στο μυαλό, και όταν αυτό μπορούν να το διαβάσουν χιλιάδες άνθρωποι.
Δυστυχώς, ταυτόχρονα με όσους καταπίνουν αμάσητο ό,τι ακούν, υπάρχουν και κάποιοι που υπηρετώντας σκοπιμότητες προσπαθούν να πλήξουν πρόσωπα και οικογένειες, αδιαφορώντας για τις συνέπειες των λεγομένων τους.
Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με κανέναν τρελό, ηλίθιο και αφελή, που μπορεί να «σπάει πλάκα» με κάτι που άκουσε και δεν έχει την ικανότητα να αξιολογήσει.
Δεν πρόκειται όμως να χαριστώ σε κανέναν που επιδιώκει να με πλήξει κοινωνικά, επαγγελματικά και πολιτικά.
Επέλεξα τον δημόσιο βίο γνωρίζοντας εκ των προτέρων τους κινδύνους που διατρέχει κάθε δημόσιο πρόσωπο. Στην έως τώρα διαδρομή μου βρέθηκα αντιμέτωπος και με συκοφαντίες και με λάσπη, αλλά όλα τα νίκησα, έχοντας ως όπλα μου την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου. Η ανθρωποφαγία δυστυχώς είναι trend της εποχής. Δεν θα γίνω θύμα της.
Ευχαριστώ όσους νοιάστηκαν για μένα και θέλησαν να με προφυλάξουν”.
Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ απαντά στην άθλια φημολογία

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood