Κυρανάκης για Rafale: «Ας είμαστε για μία μέρα ενωμένοι»

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης, με αφορμή τις επικρίσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με το spot στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης της Νέας Δημοκρατίας για την άφιξη των Rafale στην Ελλάδα.
konstantinos_kyranakis

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης, με αφορμή τις επικρίσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με το spot στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης της Νέας Δημοκρατίας για την άφιξη των Rafale στην Ελλάδα.

Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών τόνισε πως “ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ψέματα ότι αισθάνεται οδύνη” και – ζητώντας ενότητα – υπογράμμισε πως “όλοι πρέπει να χαιρόμαστε για την ιστορική ημέρα”. Επιπλέον πρόσθεσε: “Είναι προφανές ότι οι φορολογούμενοι πληρώνουν για τα εξοπλιστικά. Όλοι χαίρονται για τη χθεσινή ημέρα. Τα Rafale ανήκουν στον ελληνικό λαό. Η Νέα Δημοκρατία σε κάθε βίντεο που ανεβάζει βάζει το λογότυπό της στους λογαριασμούς της. Δεν είναι τηλεοπτικό σποτ ή διαφήμιση στα κανάλια. Θα χαιρόμουν αν έβγαζε η αντιπολίτευση ένα σποτ για τα αεροσκάφη που ενισχύουν την άμυνα της χώρας. Γιατί δεν βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα που είναι οτι η Ελλάδα είναι ισχυρή χώρα;”.

Απαντώντας στην κριτική του Αλέξη Τσίπρα πως δεν έπρεπε να αγοραστούν επιπλέον Rafale, επεσήμανε: “Υπάρχει και για αυτό μία διαφωνία. Αποδεικνύεται από τον θόρυβο της αντιπολίτευσης ότι ήθελε να προσκληθεί για να απορρίψει την πρόσκληση. Για εμάς είναι μικρότητα. Δεν θα μείνουμε σε αυτό. Η κυβέρνηση κρίνεται από τον ελληνικό λαό. Όλοι πρέπει να χαιρόμαστε για την ιστορική ημέρα. Όλα τα κόμματα θα χτίσουν πάνω σε αυτή τη συμφωνία. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ αισθάνεται οδύνη. Κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι τα αεροσκάφη δεν ανήκουν στους Έλληνες φορολογούμενους. Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ψέματα ότι αισθάνεται οδύνη. Είναι υποκριτική η στάση σας. Το κόμμα σας θα κέρδιζε αν λέγατε ότι είναι ιστορική μέρα. Κομματικοποιείτε την συζήτηση για τα Rafale”.

«Για τις αναρρωτικές άδειες ισχύει το καθεστώς δεκαετιών»

Απαντώντας στα όσα ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης σχετικά με τις άδειες των γονέων που το παιδί τους νοσεί από κορωνοϊό, είπε ότι στις περισσότερες επιχειρήσεις οι εργοδότες δεν θέλουν τους εργαζόμενους στη θέση τους, υπό τον φόβο της διασποράς του ιού. “Για τις ελάχιστες εξαιρέσεις που δεν νοσεί και ο γονιός, υπάρχουν πέντε μέρες άδεια. Οι τρεις πληρώνονται από τον εργοδότη. Η μία πληρώνεται από το ταμείο και η άλλη από το κράτος. Για τις τρεις ημέρες πληρώνεται μόνο το 50% των αποδοχών. Η τροπολογία λέει για τρεις ημέρες. Δεν είναι αυτός ο κανόνας, αυτή είναι η εξαίρεση. Ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει υποκρισία γιατί το καθεστώς άδειας είναι το ίδιο με αυτό που είχαμε εδώ και δεκαετίες. Αστείο είναι αυτό που κάνετε εσείς που λέτε πως είναι κυνικό. Είναι η νομοθεσία σας. Το 2015-2019 ήταν το ίδιο νομικό πλαίσιο. Ισχύει για τρεις μέρες και είναι το ίδιο καθεστώς. Να δείξει μεγαλύτερη ειλικρίνεια ο ΣΥΡΙΖΑ”, υπογράμμισε.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood