Τυχεροί όσοι και όσες πρόλαβαν να ακούσουν ιστορίες, διηγήσεις, αλλά και εκείνες τις  γλυκές μελωδίες της Ανατολής· πότε αργές, πότε γρήγορες, μ’ ένα ταψί ή ένα ντέφι, αλλά πάντα βάλσαμο στην ψυχή κι ας μην ξέρουμε ακριβώς τον λόγο!

Αυτά τα ακούσματα και τις αγαπημένες μελωδίες της καθ’ ημάς Ανατολής, για τους μεγαλύτερους αλλά κυρίως για τις νέες γενιές, παρουσιάζει σε συνεχές 24ωρο πρόγραμμα το ανανεωμένο διαδικτυακό ραδιόφωνο “Ράδιο Μικρασιάτης“.

Στη συχνότητα του “Ράδιο Μικρασιάτης” όλα τα Μικρασιάτικα τραγούδια έχουν τη θέση τους. Παραδοσιακά και πιο σύγχρονα, Σμυρνέικα, Πολίτικα, Ποντιακά, Προποντίδας, Καππαδοκίας, Ανατολικοθρακιώτικα, Ανατολικού Αιγαίου.

Το “Ράδιο Μικρασιάτης” είναι το μοναδικό online ραδιόφωνο στον κόσμο που παίζει 24 ώρες Μικρασιάτικα τραγούδια, (Ιωνία, Καππαδοκία, Προποντίδα, Πόντος, Κωνσταντινούπολη, Ανατολική Θράκη), χωρίς λόγια.

Το θεματικό του πρόγραμμα, τα παραδοσιακά μικρασιάτικα τραγούδια, και οι μουσικές της καθ’ ημάς Ανατολής, του δίνουν μια σημαντική πρωτιά και ένα παραπάνω χρέος για να συνεχίσει, ειδικά το 2022 που συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

“Ράδιο Μικρασιάτης”: το online ραδιόφωνο για…μερακλήδες, στην ιστοσελίδα mikrasiatis.com

“Η ικανοποίησή μας είναι τα συγκινητικά μηνύματα των ακροατών μας σε κάθε γωνιά του πλανήτη και η συνέχιση του χρέους…”, λένε οι συντελεστές του, που μας εύχονται “Καλή μας ακρόαση!”.

d308d0a2 radio m2022