Ράδιο Μικρασιάτης: Το διαδικτυακό ραδιόφωνο που μεταδίδει ακούσματα και μελωδίες της καθ’ ημάς Ανατολής

Στη διαδικτυακή συχνότητα του "Ράδιο Μικρασιάτης" όλα τα Μικρασιάτικα τραγούδια έχουν τη θέση τους. Παραδοσιακά και πιο σύγχρονα, Σμυρνέικα, Πολίτικα, Ποντιακά, Προποντίδας, Καππαδοκίας, Ανατολικοθρακιώτικα, Ανατολικού Αιγαίου.
radio-m2022

Τυχεροί όσοι και όσες πρόλαβαν να ακούσουν ιστορίες, διηγήσεις, αλλά και εκείνες τις  γλυκές μελωδίες της Ανατολής· πότε αργές, πότε γρήγορες, μ’ ένα ταψί ή ένα ντέφι, αλλά πάντα βάλσαμο στην ψυχή κι ας μην ξέρουμε ακριβώς τον λόγο!

Αυτά τα ακούσματα και τις αγαπημένες μελωδίες της καθ’ ημάς Ανατολής, για τους μεγαλύτερους αλλά κυρίως για τις νέες γενιές, παρουσιάζει σε συνεχές 24ωρο πρόγραμμα το ανανεωμένο διαδικτυακό ραδιόφωνο “Ράδιο Μικρασιάτης“.

Στη συχνότητα του “Ράδιο Μικρασιάτης” όλα τα Μικρασιάτικα τραγούδια έχουν τη θέση τους. Παραδοσιακά και πιο σύγχρονα, Σμυρνέικα, Πολίτικα, Ποντιακά, Προποντίδας, Καππαδοκίας, Ανατολικοθρακιώτικα, Ανατολικού Αιγαίου.

Το “Ράδιο Μικρασιάτης” είναι το μοναδικό online ραδιόφωνο στον κόσμο που παίζει 24 ώρες Μικρασιάτικα τραγούδια, (Ιωνία, Καππαδοκία, Προποντίδα, Πόντος, Κωνσταντινούπολη, Ανατολική Θράκη), χωρίς λόγια.

Το θεματικό του πρόγραμμα, τα παραδοσιακά μικρασιάτικα τραγούδια, και οι μουσικές της καθ’ ημάς Ανατολής, του δίνουν μια σημαντική πρωτιά και ένα παραπάνω χρέος για να συνεχίσει, ειδικά το 2022 που συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

“Ράδιο Μικρασιάτης”: το online ραδιόφωνο για…μερακλήδες, στην ιστοσελίδα mikrasiatis.com

“Η ικανοποίησή μας είναι τα συγκινητικά μηνύματα των ακροατών μας σε κάθε γωνιά του πλανήτη και η συνέχιση του χρέους…”, λένε οι συντελεστές του, που μας εύχονται “Καλή μας ακρόαση!”.

Ράδιο Μικρασιάτης: Το διαδικτυακό ραδιόφωνο που μεταδίδει ακούσματα και μελωδίες της καθ' ημάς Ανατολής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood