Παρεμβάσεις ανακαίνισης σε όλες τις κλειστές και υπαίθριες εγκαταστάσεις των σχολείων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, και στους δημοτικούς και αθλητικούς χώρους στην πόλη της Κομοτηνής και σε όλους τους οικισμούς του Δήμου Κομοτηνής, πραγματοποίησε η δημοτική αρχή.

Συνολικά, πρόκειται για 100 σημεία, όπου ξεκίνησε και συνεχίζεται η τοποθέτηση αθλητικού εξοπλισμού γηπέδων (εξοπλισμός καλαθοσφαίρισης, εστίες ποδοσφαίρου και χειροσφαίρισης, ιστοί και στυλοβάτες πετοσφαίρισης, κ.λπ.).

Ο Δήμος Κομοτηνής μέσω της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών είχε διαπιστώσει την ανάγκη ανανέωσης του αθλητικού εξοπλισμού, γι’ αυτό και η δημοτική αρχή προχώρησε, κατόπιν ηλεκτρονικού διεθνούς διαγωνισμού, στην προμήθεια των ειδών και των υλικών, αξίας 269.248,64 ευρώ.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών φορέας πιστοποίησης θα αξιολογήσει τη συμμόρφωση του αθλητικού εξοπλισμού προς τις απαιτήσεις ασφαλείας των προτύπων.

Η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Δέσποινα Πάσσου, παρακολουθεί την πορεία των εργασιών επισκευής και συντήρησης, δίνοντας έμφαση στη σωστή εκτέλεσή τους.  

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής Ιωάννης Γκαράνης δήλωσε σχετικά: «Η επισκευή και συντήρηση του αθλητικού εξοπλισμού σε σχολεία, αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά και υπαίθριους χώρους, είναι απαραίτητη για την πρόληψη ατυχημάτων, για να διασφαλίσουμε ότι οι αθλούμενοι όλων των ηλικιών μπορούν να παίζουν μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ, με ασφάλεια, όπως ορίζουν τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Για μας είναι σημαντικό ότι το έργο επεκτείνεται και στο πιο απομακρυσμένο σημείο στα όρια του Δήμου Κομοτηνής. Ελπίζουμε οι χρήστες όχι μόνο να απολαμβάνουν το άθλημα που επιλέγουν, αλλά και να σέβονται τις εγκαταστάσεις».

0d614f57 podosfairo simansi 74ffb44c fanari scholeio mpasket ee33e093 yfantes mpasket 714b4164 odos thrakis mpasket rotated 870e5ebc n kallisti podosfairo 442403b5 eps thrakis mpasketes de9a6364 mpelogianni f543bd77 11o dimotiko scholeio mpasket

10484db8 n kallisti podosfairo