Νέος αθλητικός εξοπλισμός σε όλους τους υπαίθριους και κλειστούς χώρους, από τον Δήμο Κομοτηνής

Το έργο αφορά 100 σημεία και εκτείνεται και στο πιο απομακρυσμένο σημείο στα όρια του Δήμου Κομοτηνής.
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Παρεμβάσεις ανακαίνισης σε όλες τις κλειστές και υπαίθριες εγκαταστάσεις των σχολείων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, και στους δημοτικούς και αθλητικούς χώρους στην πόλη της Κομοτηνής και σε όλους τους οικισμούς του Δήμου Κομοτηνής, πραγματοποίησε η δημοτική αρχή.

Συνολικά, πρόκειται για 100 σημεία, όπου ξεκίνησε και συνεχίζεται η τοποθέτηση αθλητικού εξοπλισμού γηπέδων (εξοπλισμός καλαθοσφαίρισης, εστίες ποδοσφαίρου και χειροσφαίρισης, ιστοί και στυλοβάτες πετοσφαίρισης, κ.λπ.).

Ο Δήμος Κομοτηνής μέσω της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών είχε διαπιστώσει την ανάγκη ανανέωσης του αθλητικού εξοπλισμού, γι’ αυτό και η δημοτική αρχή προχώρησε, κατόπιν ηλεκτρονικού διεθνούς διαγωνισμού, στην προμήθεια των ειδών και των υλικών, αξίας 269.248,64 ευρώ.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών φορέας πιστοποίησης θα αξιολογήσει τη συμμόρφωση του αθλητικού εξοπλισμού προς τις απαιτήσεις ασφαλείας των προτύπων.

Η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Δέσποινα Πάσσου, παρακολουθεί την πορεία των εργασιών επισκευής και συντήρησης, δίνοντας έμφαση στη σωστή εκτέλεσή τους.  

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής Ιωάννης Γκαράνης δήλωσε σχετικά: «Η επισκευή και συντήρηση του αθλητικού εξοπλισμού σε σχολεία, αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά και υπαίθριους χώρους, είναι απαραίτητη για την πρόληψη ατυχημάτων, για να διασφαλίσουμε ότι οι αθλούμενοι όλων των ηλικιών μπορούν να παίζουν μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ, με ασφάλεια, όπως ορίζουν τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Για μας είναι σημαντικό ότι το έργο επεκτείνεται και στο πιο απομακρυσμένο σημείο στα όρια του Δήμου Κομοτηνής. Ελπίζουμε οι χρήστες όχι μόνο να απολαμβάνουν το άθλημα που επιλέγουν, αλλά και να σέβονται τις εγκαταστάσεις».

Νέος αθλητικός εξοπλισμός σε όλους τους υπαίθριους και κλειστούς χώρους, από τον Δήμο Κομοτηνής Νέος αθλητικός εξοπλισμός σε όλους τους υπαίθριους και κλειστούς χώρους, από τον Δήμο Κομοτηνής Νέος αθλητικός εξοπλισμός σε όλους τους υπαίθριους και κλειστούς χώρους, από τον Δήμο Κομοτηνής Νέος αθλητικός εξοπλισμός σε όλους τους υπαίθριους και κλειστούς χώρους, από τον Δήμο Κομοτηνής Νέος αθλητικός εξοπλισμός σε όλους τους υπαίθριους και κλειστούς χώρους, από τον Δήμο Κομοτηνής Νέος αθλητικός εξοπλισμός σε όλους τους υπαίθριους και κλειστούς χώρους, από τον Δήμο Κομοτηνής Νέος αθλητικός εξοπλισμός σε όλους τους υπαίθριους και κλειστούς χώρους, από τον Δήμο Κομοτηνής Νέος αθλητικός εξοπλισμός σε όλους τους υπαίθριους και κλειστούς χώρους, από τον Δήμο Κομοτηνής

Νέος αθλητικός εξοπλισμός σε όλους τους υπαίθριους και κλειστούς χώρους, από τον Δήμο Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood