Μια ακόμη χειροτονία από τον μητροπολίτη Κομοτηνής

Στον νεοχειροτονηθέντα Διάκονο εδόθη το όνομα Αρίσταρχος προς τιμήν του μακαριστού Αρχιμανδρίτη π. Αρίσταρχου Τσαλπαρά ο οποίος διετέλεσε Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας & Κομοτηνής και προϊστάμενος του Καθεδρικού Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής.  
51821730563_927c623566_o

Την εις Διάκονο Χειροτονία του Αρίσταρχου (κατά κόσμον Ευάγγελου) Καρβουνιάρη, ιερομονάχου της Ιεράς Μονής Οσίου Μαξίμου του Καυσοκαλύβη Παπικίου Όρους, τέλεσε ο μητροπολίτης Μαρώνειας & Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Κομοτηνής.

Το όνομα του νεοχειροτονηθέντος εδόθη προς τιμήν του μακαριστού Αρχιμανδρίτη π. Αρίσταρχου Τσαλπαρά, ο οποίος διετέλεσε Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας & Κομοτηνής και προϊστάμενος του Καθεδρικού Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής.

Ο επίσκοπος προέτρεψε τον νέο Διάκονο να εργαστεί στον Αμπελώνα του Κυρίου μετά φόβου Θεού, Πίστεως και Αγάπης.

Μια ακόμη χειροτονία από τον μητροπολίτη Κομοτηνής Μια ακόμη χειροτονία από τον μητροπολίτη Κομοτηνής Μια ακόμη χειροτονία από τον μητροπολίτη Κομοτηνής Μια ακόμη χειροτονία από τον μητροπολίτη Κομοτηνής Μια ακόμη χειροτονία από τον μητροπολίτη Κομοτηνής Μια ακόμη χειροτονία από τον μητροπολίτη Κομοτηνής Μια ακόμη χειροτονία από τον μητροπολίτη Κομοτηνής Μια ακόμη χειροτονία από τον μητροπολίτη Κομοτηνής Μια ακόμη χειροτονία από τον μητροπολίτη Κομοτηνής Μια ακόμη χειροτονία από τον μητροπολίτη Κομοτηνής Μια ακόμη χειροτονία από τον μητροπολίτη Κομοτηνής Μια ακόμη χειροτονία από τον μητροπολίτη Κομοτηνής Μια ακόμη χειροτονία από τον μητροπολίτη Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood