Συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο ο οποίος βρέθηκε στην Κομοτηνή για την τελετή έναρξης της εκπαίδευσης των ανδρών που θα στελεχώσουν τις Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, είχαν τα μέλη της ΔΕΕΠ Ροδόπης ΝΔ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής.

Σε αυτήν συζητήθηκαν ζητήματα ενίσχυσης του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών και του τομέα ευθύνης του για τον ορεινό όγκο, με ενίσχυση της στελέχωσης και των υλικοτεχνικών υποδομών του.

Επίσης τέθηκε το θέμα της ενίσχυσης της Σχολής Αστυνομίας και της συνεργασίας της με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Τέλος, ανακοινώθηκε η πρόσληψη 250 συνοριοφυλάκων στους τρεις νομούς της Θράκης μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022, με μοριοδότηση του κριτηρίου της εντοπιότητας.

“Η ΔΕΕΠ Ροδόπης ΝΔ εμπιστευόμενη το όραμα της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, και τις ικανότητες του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκου, είναι βέβαιη ότι η επόμενη μέρα για τη Ροδόπη θα χαρακτηρίζεται από ασφάλεια και ευημερία που είναι οι βασικοί πυλώνες της ανάπτυξης”, τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ, Γιάννης Τζαμπάζης.

6e459e62 img 0522