Συνάντηση Κελέτση-Χατζηδάκη για: α) το 12% του εργασιακού κόστους, β) τους πρώην εργαζομένους της αλλαντοβιομηχανίας «Θράκη»

Συνάντηση Κελέτση-Χατζηδάκη για το 12% του εργασιακού κόστους και τους πρώην εργαζομένους της αλλαντοβιομηχανίας «Θράκη».
ΚΕΛΕΤΣΗΣ-ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ_2 - Αντιγραφή

Στο Υπουργείο Εργασίας συναντήθηκαν ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ Σταύρος Κελέτσης και ο Υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, με πρωτοβουλία του πρώτου, προκειμένου να θέσει στον Υπουργό τα δύο μεγάλα ζητήματα που εκκρεμούν και απασχολούν την περιοχή και αφορούν το Υπουργείο του.

Το πρώτο είναι τα διαδικαστικά προβλήματα και οι καθυστερήσεις που έχουν ανακύψει με την καταβολή στις δικαιούχους επιχειρήσεις της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της επιδότησης του εργασιακού κόστους 12% μετά τη νομοθετική επίλυση του θέματος. Στη συζήτηση, στην οποία παρέστησαν και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου, προτάθηκαν και αναζητήθηκαν λύσεις, ακόμη και νομοθετικές, προκειμένου να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που στην πράξη έχουν παρουσιαστεί.

Συνάντηση Κελέτση-Χατζηδάκη για: α) το 12% του εργασιακού κόστους, β) τους πρώην εργαζομένους της αλλαντοβιομηχανίας «Θράκη»Το δεύτερο αφορά στην εκκρεμότητα της παράτασης του προγράμματος εργασίας των πρώην εργαζομένων στην αλλαντοβιομηχανία «Θράκη», που ήδη έχει λήξει. Ο βουλευτής τόνισε για μια ακόμη φορά την αναγκαιότητα παράτασης του προγράμματος δεδομένου ότι αφορά σε πρώην εργαζομένους σε μια ευαίσθητη περιοχή, οι περισσότεροι μεγάλης εργασιακά ηλικίας, και οι οποίοι καλύπτουν καίριες ανάγκες κυρίως στον Δήμο Αλεξανδρούπολης και στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Σύμφωνα με τον Υπουργό στις αμέσως προσεχείς ημέρες αναμένεται από το Υπουργείο η απόφαση επίλυσης του θέματος.

Συνάντηση Κελέτση-Χατζηδάκη για: α) το 12% του εργασιακού κόστους, β) τους πρώην εργαζομένους της αλλαντοβιομηχανίας «Θράκη»

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood