Ένας δημιουργικός κύκλος κλείνει για την Εκτελεστική Γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Ζωή Κοσμίδου

Υπέβαλλε την παραίτησή της καθώς συνταξιοδοτείται - "Θα συνεχίσω να εργάζομαι με όποιον τρόπο μπορώ για την πρόοδο του τόπου μας και των συνανθρώπων μας".
106478685_315191963207972_6484615537069414225_n (1)

Συνταξιοδοτείται, προσεχώς, η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ζωή Κοσμίδου, και εν όψει της διαδικασίας η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, γνωστοποίησε στον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο την πρόθεσή της να παραιτηθεί από τα υπηρεσιακά καθήκοντά της.

Ένας δημιουργικός κύκλος κλείνει για την Εκτελεστική Γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Ζωή ΚοσμίδουΣτη συγκινητική ανοιχτή επιστολή της εκφράζει σειρά ευχαριστηρίων, και σημειώνοντας πως “ολοκληρώνω αυτό το ταξίδι με ήσυχη τη συνείδησή μου ότι υπηρέτησα το δημόσιο συμφέρον και τον τόπο μας με απόλυτο αίσθημα υψηλής ευθύνης”, καθώς και οτι “με τις αποσκευές της εμπειρίας έργων και δράσεων γεμάτες, ξεκινώ ένα νέο κεφάλαιο ζωής”, δηλώνει παρούσα στις όποιες εξελίξεις του μέλλοντος, αναφέροντας: “Πιστεύω, με αισιοδοξία και με μια ασίγαστη θέληση για κοινωνική προσφορά, ότι θα έχω τη δύναμη και θα συνεχίσω να εργάζομαι με όποιον τρόπο μπορώ για την πρόοδο του τόπου μας και των συνανθρώπων μας”.
Ένας δημιουργικός κύκλος κλείνει για την Εκτελεστική Γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Ζωή ΚοσμίδουΟλόκληρη η ανοιχτή επιστολή της κ. Κοσμίδου:
“Η ζωή μας είναι γεμάτη από στιγμές δυνατών συναισθημάτων, αποτελεί ωστόσο ευλογία όταν αυτές είναι μέρος μιας σταθερής βάσης αξιών που καθορίζουν την πορεία μας, πράγμα που μας δίνει δύναμη να προχωράμε.
Ένας δημιουργικός κύκλος κλείνει για την Εκτελεστική Γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Ζωή ΚοσμίδουΜια τέτοια στιγμή είναι και αυτή σήμερα, καθώς γνωστοποίησα στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο την πρόθεσή μου να παραιτηθώ από τα καθήκοντά μου ως Εκτελεστικής Γραμματέως της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, λόγω συνταξιοδότησης, διαδικασία η οποία είναι σε εξέλιξη στον Δήμο Κομοτηνής όπου ανήκω υπηρεσιακά εδώ και 36 χρόνια, και κατέθεσα την πρώτη αίτηση παραίτησής μου.
Ένας δημιουργικός κύκλος κλείνει για την Εκτελεστική Γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Ζωή ΚοσμίδουΜε την αφορμή αυτή, λοιπόν, θα ήθελα πρώτα από όλα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για την απόλυτη στήριξη που μου παρείχε όλα αυτά τα χρόνια στο απαιτητικό έργο που είχα να φέρω εις πέρας, τόσο ως Διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κομοτηνής επί 15ετία και πλέον, όσο και τα τελευταία 7 χρόνια ως Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας, στην ανώτατη αυτή διοικητική-μετακλητή θέση, μόνη γυναίκα τώρα ανάμεσα σε 13 συναδέλφους στη χώρα.
Ένας δημιουργικός κύκλος κλείνει για την Εκτελεστική Γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Ζωή ΚοσμίδουΕυχαριστώ επίσης τους αιρετούς, την ηγεσία της εκκλησίας, των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, τα στελέχη, τους εργαζομένους και τους εξωτερικούς συνεργάτες στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ και στον Δήμο, καθώς και τους λοιπούς εκπροσώπους φορέων, συλλόγων και των μέσων ενημέρωσης, με τους οποίους είχα την τιμή να συνεργαστώ όλα αυτά τα χρόνια, τόσο στα πλαίσια των υπηρεσιακών καθηκόντων μου, όσο και στον επιστημονικό και κοινωνικό τομέα δραστηριοποίησής μου.
Ένας δημιουργικός κύκλος κλείνει για την Εκτελεστική Γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Ζωή ΚοσμίδουΤην ευγνωμοσύνη μου οφείλω να καταθέσω στους εκλιπόντες αιρετούς, Δημάρχους, για όσα με δίδαξαν, με ιδιαίτερη αναφορά στον αείμνηστο πατέρα μου και στον Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη, οι οποίοι υπήρξαν για μένα δάσκαλοι ζωής και εμπνευστές δράσης.
Ένας δημιουργικός κύκλος κλείνει για την Εκτελεστική Γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Ζωή ΚοσμίδουΤέλος, ευχαριστώ από καρδιάς τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο γιατί με τίμησε με την επί σειρά πέντε ετών συνεργασία μας. Συνεργασία που βασίστηκε στην απόλυτη εμπιστοσύνη κάτω από συχνά ιδιαίτερες συνθήκες, τόσο κατά την πρώτη περίοδο ανάδειξής του ως Περιφερειάρχη, όσο και κατά τα τελευταία δύο χρόνια, περίοδο που σημαδεύτηκε από παγκόσμιες, εθνικές και περιφερειακές προκλήσεις. Του εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο έργο του.
Ένας δημιουργικός κύκλος κλείνει για την Εκτελεστική Γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Ζωή ΚοσμίδουΟλοκληρώνω αυτό το ταξίδι με ήσυχη τη συνείδησή μου ότι υπηρέτησα το δημόσιο συμφέρον και τον τόπο μας με απόλυτο αίσθημα υψηλής ευθύνης, ξεπερνώντας στεγανά και στερεότυπα, συχνά υπερβάλλοντας εαυτόν.
Ένας δημιουργικός κύκλος κλείνει για την Εκτελεστική Γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Ζωή ΚοσμίδουΤώρα, με τις αποσκευές της εμπειρίας έργων και δράσεων γεμάτες, αλλά και πλούσια από την έκφραση θετικών συναισθημάτων εκ μέρους των συνοδοιπόρων μου, ξεκινώ ένα νέο κεφάλαιο ζωής, αφιερώνοντας με τη βοήθεια του Θεού ακόμη περισσότερο και πιο ποιοτικό χρόνο στους δικούς μου ανθρώπους.
Ένας δημιουργικός κύκλος κλείνει για την Εκτελεστική Γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Ζωή ΚοσμίδουΠιστεύω, ταυτόχρονα, με αισιοδοξία και με μια ασίγαστη θέληση για κοινωνική προσφορά, ότι θα έχω τη δύναμη και θα συνεχίσω να εργάζομαι με όποιον τρόπο μπορώ για την πρόοδο του τόπου μας και των συνανθρώπων μας.
Ένας δημιουργικός κύκλος κλείνει για την Εκτελεστική Γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Ζωή ΚοσμίδουΜε προσήλωση στη φροντίδα της υγείας μας ως ύψιστου αγαθού, και αυτής των οικείων μας αλλά και του κοινωνικού συνόλου, εύχομαι σε όλες και όλους καλή και δημιουργική χρονιά, με λαμπερό τον ήλιο στη ζωή μας, όπως σήμερα”.
Ένας δημιουργικός κύκλος κλείνει για την Εκτελεστική Γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Ζωή ΚοσμίδουΤο inkomotini.news ευχαριστεί την κ. Κοσμίδου για την άψογη θεσμική συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, και της εύχεται υγεία, και να συνεχίσει από όποιο μετερίζι, την προσφορά της στον τόπο και στο κοινωνικό σύνολο.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood