Επίσκεψη συνεργασίας Ιλχάν Αχμέτ στον Σύλλογο Δασκάλων Αποφοίτων της ΕΠΑΘ

Ο Βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ προσβλέπει σε συνάντηση τις επόμενες εβδομάδες με την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας για "να τεθούν και πάλι ενώπιον της Υπουργού θέματα που κατά τη γνώμη μας θα μπορούσαν να λυθούν εάν πρυτανεύσει πνεύμα λογικής και αντίληψης του δεδομένου ότι το μειονοτικό σχολείο είναι ένα ιδιαίτερο σχολείο, που αποτελεί δικαίωμα επιλογής για τη Μειονότητα της Θράκης και θα πρέπει να συνεχίσει απρόσκοπτα την λειτουργία του".
271517130_480153450146451_3557786702973199054_n

Τον σύλλογο δασκάλων αποφοίτων της Ειδικής Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης (ΕΠΑΘ), επισκέφθηκε ο βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ, Ιλχάν Αχμέτ.

Αντικείμενο της συνάντησης απετέλεσαν “τα πολλαπλά προβλήματα που άφησε πίσω της η προηγούμενη σχολική χρονιά και συνεχίζονται και κατά την τρέχουσα, με χαρακτηριστικότερο εξ αυτών, την ημέρα της Παρασκευής για τα μειονοτικά σχολεία που παραμένει άλυτο”.

Επίσκεψη συνεργασίας Ιλχάν Αχμέτ στον Σύλλογο Δασκάλων Αποφοίτων της ΕΠΑΘ“Παράλληλα είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τους δασκάλους καθημερινά ζητήματα του χώρου του σχολείου στην πολύπαθη μειονοτική εκπαίδευση”, ανέφερε ο βουλευτής, σημειώνοντας πως “ήδη έχουν γίνει εκ μέρους μου δεκάδες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις για τη μειονοτική εκπαίδευση, σε κάποιες από τις οποίες λάβαμε θετικές απαντήσεις και σε άλλες όχι”.

Εξάλλου, συμπλήρωσε: “Προσβλέπω σε μια συνάντηση τις επόμενες εβδομάδες με την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας. Εκεί θα τεθούν και πάλι ενώπιον της Υπουργού θέματα που κατά τη γνώμη μας θα μπορούσαν να λυθούν εάν πρυτανεύσει πνεύμα λογικής και αντίληψης του δεδομένου ότι το μειονοτικό σχολείο είναι ένα ιδιαίτερο σχολείο, που αποτελεί δικαίωμα επιλογής για τη Μειονότητα της Θράκης και θα πρέπει να συνεχίσει απρόσκοπτα την λειτουργία του”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood