Ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη του Ντίνου Χαριτόπουλου η ιατρός Κυριακούλα Τσολάκη

Η θητεία της ως προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, η παραίτησή της από αυτή τη θέση, η εκ νέου υποψηφιότητά της μετά από πρόταση του Απ. Ιωάννου, και η εξέλιξη της ανεξαρτητοποίησή της.
Screenshot_807

Ανεξαρτητοποιήθηκε από την πλειοψηφούσα παράταξη του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών “Επανεκκίνηση” του δημάρχου Ντίνου Χαριτόπουλου, η δημοτική σύμβουλος Κυριακούλα Τσολάκη.

Η ίδια είχε διετελέσει πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, θέση από την οποία παραιτήθηκε τον Οκτώβριο του 2020, κάνοντας τότε λόγο για “έλλειμα επικοινωνίας με τη δημοτική αρχή” (σ.σ. δηλαδή ουσιαστικά με τον δήμαρχο Ντίνο Χαριτόπουλο), με αποτέλεσμα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, “η άσκηση των καθηκόντων μου να γίνεται με ολοένα και μεγαλύτερη δυσχέρεια”.

Στις δημαιρεσίες της περασμένης Κυριακής 9/1, η κ. Τσολάκη – ιατρός στο επάγγελμα – προτάθηκε για την προεδρία του δημοτικού συμβουλίου από την παράταξη του Απόστολου Ιωάννου “Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών” και έλαβε 12 ψήφους έναντι 13 της κ. Μπεκήρ Ογλού Νουράη που προτάθηκε από την παράταξη του δημάρχου.

Στη δήλωση ανεξαρτητοποίησής της η κ. Τσολάκη αναφέρει:

“Κυρία Πρόεδρε και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Έναν χρόνο περίπου από την παραίτησή μου από πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σήμερα μου προτάθηκε από το σώμα να είμαι υποψήφια εκ νέου για τη θέση αυτή. 

Η τιμή που έγινε στο πρόσωπο μου εκτιμώ ότι είναι αποτέλεσμα της απαρέγκλιτης στάσης μου και στις αρχές μου για διαφάνεια, ισοτιμία, άσκηση ελέγχου για χρηστή διοίκηση και διαχείριση. Άλλωστε, αυτά  είναι και τα αιτήματα των ψηφοφόρων μου που με ανέδειξαν στο αξίωμα του δημοτικού συμβούλου.

Η διαμορφωθείσα δυναμική, η αναγνώριση των προσπαθειών μου, αλλά και το αποτέλεσμα της όλης διαδικασίας, με οδήγησαν, μετά ωρίμου σκέψεως, στην απόφαση της ανεξαρτητοποίησής μου από τη δημοτική παράταξη «Επανεκκίνηση» του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών με την οποία εκλέχθηκα δημοτική σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου 2019.

Διαβεβαιώνω τους συνδημότες μου ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τα συμφέροντά τους και το καλό του τόπου μας, με τις ίδιες αρχές, την ίδια διάθεση προσφοράς, και την ίδια ειλικρίνεια, όπως και τότε που ζήτησα να μου δώσουν την ψήφο τους“.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood