Χιόνια κατεβαίνουν σε Κομοτηνή-Ξάνθη-Αλεξανδρούπολη, σύμφωνα με τα Καιρικά Νέα Θράκης

Η πτώση της θερμοκρασίας, οι ισχυρότατοι βοριάδες, και οι χιονοπτώσεις όχι μόνο στα ορεινά αλλά και στα πεδινά τμήματα της Θράκης, αναμένεται να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού την Τρίτη 11 Ιανουαρίου σύμφωνα με το τελευταίο σημείωμα των Καιρικών Νέων Θράκης.
271806474_10229028165155664_1851554206019084309_n

Η πτώση της θερμοκρασίας, οι ισχυρότατοι βοριάδες, και οι χιονοπτώσεις όχι μόνο στα ορεινά αλλά και στα πεδινά τμήματα της Θράκης, αναμένεται να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού την Τρίτη 11 Ιανουαρίου σύμφωνα με το τελευταίο σημείωμα των Καιρικών Νέων Θράκης, το οποίο αναλυτικά έχει ως εξής:

“Αύριο Τρίτη θα ξεκινήσουμε με πυκνές νεφώσεις και βροχές, κατά βάση μέτριας έντασης, σε όλη την Θράκη. Από το μεσημέρι και μετά περιμένουμε μια σταδιακή αλλά πολύ σημαντική ενίσχυση των βοριάδων, με αποτέλεσμα την παράλληλη πτώση της θερμοκρασίας αρχικά στον κεντρικό-βόρειο Έβρο και μέχρι το βράδυ σε ολόκληρη τη Θράκη.
Έβρος: Από το μεσημέρι και μετά και όσο προχωράμε προς το απόγευμα οι βροχές θα μετατρέπονται σταδιακά σε ασθενείς έως μέτριας έντασης χιονοπτώσεις – δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο χιονοστρώσεων. Η πόλη της Αλεξανδρούπολης μέχρι και τις πρώτες βραδινές ώρες θα δέχεται βροχές, πιθανόν μετά την αλλαγή τής ημέρας κάποιες νιφάδες να κάνουν την εμφάνιση τους και μέσα στην πόλη. Στο νησί της Σαμοθράκης βροχές και χιονοπτώσεις τις απογευματινές ώρες πάνω από τα 300-400 μέτρα, ίσως και χαμηλότερα στα βόρεια του νησιού.
Ροδόπη: Μέχρι και τις πρώτες απογευματινές ώρες, βροχές στα πεδινά τμήματα συνοδεία ισχυρών ανέμων. Σταδιακά και λόγω της πτώσης της θερμοκρασίας οι βροχές θα μετατραπούν σε χιόνι κυρίως στην ανατολική και νότια Ροδόπη, κατά βάση ασθενούς έντασης με πιθανές εξάρσεις. Στην πόλη της Κομοτηνής από αργά το απόγευμα και όσο βαδίζουμε προς το βράδυ υπάρχουν πιθανότητες για ασθενείς χιονοπτώσεις.
Ξάνθη: Βροχές μέχρι αργά το απόγευμα συνοδεία ισχυρών βοριάδων. Προς το βράδυ και αργότερα δεν αποκλείεται να έχουμε νιφάδες κυρίως στην πόλη της Ξάνθης και σε περιοχές κοντά στα βουνά.
Μεγάλη προσοχή στους θυελλώδεις βόρειους ανέμους από αύριο το απόγευμα και μετά – πιθανόν οι ριπές να αγγίξουν τα 9bf-10bf σε Ξάνθη και Ροδόπη.
Τέλος να αναφέρουμε ότι στα ορεινά τμήματα Ροδόπης, κυρίως ανατολικής, και Έβρου, πιθανόν οι χιονοπτώσεις κατά διαστήματα να έχουν έντονο χαρακτήρα από το μεσημέρι της Τρίτης και μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης”.
Χιόνια κατεβαίνουν σε Κομοτηνή-Ξάνθη-Αλεξανδρούπολη, σύμφωνα με τα Καιρικά Νέα Θράκης
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood