267 Δόκιμοι Αστυφύλακες ορκίστηκαν στο Τ.Δ.Α. Κομοτηνής

834 συνολικά, στα Τμήματα Δοκίμων Αστυφυλάκων, Ρεθύμνου, Γρεβενών, Νάουσας, Διδυμοτείχου και Κομοτηνής.
01122023tdakom-3

Πραγματοποιήθηκαν στις έδρες των Τμημάτων Δοκίμων Αστυφυλάκων (Τ.Δ.Α.), Διδυμοτείχου, Κομοτηνής, Νάουσας, Γρεβενών και Ρεθύμνου, οι τελετές ορκωμοσίας 834 Δοκίμων Αστυφυλάκων της εκπαιδευτικής σειράς 2023-2026.

Στο Τ.Δ.Α. Κομοτηνής έδωσαν τον καθιερωμένο όρκο 267 Δόκιμοι Αστυφύλακες, στο Τ.Δ.Α. Διδυμοτείχου 30, στο Τ.Δ.Α. Νάουσας 294, στο Τ.Δ.Α. Γρεβενών 195, και στο Τ.Δ.Α. Ρεθύμνου 48.

Στην τελετή που έλαβε χώρα στο  Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής και έδρα της Σχολής Αστυφυλάκων, παρευρέθηκε ως εκπρόσωπος της φυσικής ηγεσίας του Σώματος, ο Γενικός  Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Σπυρίδων Σκλάβος, συνεπικουρούμενος από τον Διοικητή της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγο Χαράλαμπο Καλόγηρο. Ο κ. Σκλάβος στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων καλωσόρισε τους πρωτοετείς Δόκιμους Αστυφύλακες στην οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας και τους συνεχάρη για την επιτυχία τους και την επιλογή τους.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας & Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, συνεπικουρούμενος από τον Προϊστάμενο της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ., Αστυνόμο Β΄, Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Αλέξιο Κουρτέση.

Παρέστησαν, o Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νικόλαος Τσαλικίδης, o εκπρόσωπος του Δημάρχου Κομοτηνής, Γιάννη Γκαράνη, Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Θέμης Τζενετίδης, ο Τοποτηρητής Μουφτείας Ροδόπης, Χαλήλ Τζιχάτ, εκπρόσωποι της ΧΧΙ ΤΘΤ Ταξιαρχίας και της 29ης Ταξιαρχίας, και ο εκπρόσωπος της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Πύραρχος Αντώνιος Αντωνίου.

Από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας, παρέστησαν, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης, Ταξίαρχος Μιχαήλ Σεβδυνίδης, ο Β΄ Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, Αστυνομικός Υποδιευθυντής, Γεώργιος Ζιώγας, ο Διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων, Αστυνομικός Διευθυντής, Κωνσταντίνος Βλάχος, ο Διοικητής του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής, Αστυνομικός Υποδιευθυντής, Πέτρος Δεμερτζίδης, καθώς και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών ενώσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

267 Δόκιμοι Αστυφύλακες ορκίστηκαν στο Τ.Δ.Α. Κομοτηνής 267 Δόκιμοι Αστυφύλακες ορκίστηκαν στο Τ.Δ.Α. Κομοτηνής 267 Δόκιμοι Αστυφύλακες ορκίστηκαν στο Τ.Δ.Α. Κομοτηνής 267 Δόκιμοι Αστυφύλακες ορκίστηκαν στο Τ.Δ.Α. Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood