Πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες και στον Δήμο Ιάσμου.
Ο Μεχμέτ Μεχμέτ επανεξελέγη στη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου για τη δεύτερη περίοδο της δημοτικής θητείας, έως την 31η Δεκεμβρίου 2023. Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο Νικόλαος Γιάτσος, και Γραμματέας ο Ναδήρ Ιδρίς.
Για την Οικονομική Επιτροπή εκλέχτηκαν ως τακτικά μέλη οι Οκτάϊ Γιαλούτς, Μουσταφά Χασάν, Βακιάνης Ανέστης, Οτζιάν Μεχμέτ.
Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εκλέχτηκαν ως τακτικά μέλη οι Οκτάϊ Γιαλούτς, Μουσταφά Χασάν, Βιδούρα Χριστίνα, Μουζδάτ Καρά Χασάν.
Ο Δήμαρχος Ιάσμου ορίσει και στις δύο επιτροπές ως μέλη, τους αντιδημάρχους Σαλήμ Χουσεΐν, Ερκάν Κιντς και Λεμονιά Μπάτζιου.
Τέλος, με απόφαση Δημάρχου, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικού-Οικονομικού, Σαλήμ Χουσεΐν, αναλαμβάνει Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Ερκάν Κιντς, αναλαμβάνει Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Ο Μεχμέτ Μεχμέτ επανεξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιάσμου Ο Μεχμέτ Μεχμέτ επανεξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιάσμου Ο Μεχμέτ Μεχμέτ επανεξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιάσμου Ο Μεχμέτ Μεχμέτ επανεξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιάσμου Ο Μεχμέτ Μεχμέτ επανεξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιάσμου Ο Μεχμέτ Μεχμέτ επανεξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιάσμου Ο Μεχμέτ Μεχμέτ επανεξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιάσμου