Ο Χρήστος Παπαθεοδώρου επανεξελέγη πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Επανεξελέγη πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ο Χρήστος Παπαθεοδώρου κατά τη σημερινή ειδική συνεδρίαση του συλλογικού οργάνου.
Περιφερειάρχης ΑΜΘ Πρόεδρος ΠΣ ΑΜΘ

Επανεξελέγη πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ο Χρήστος Παπαθεοδώρου κατά τη σημερινή ειδική συνεδρίαση του συλλογικού οργάνου.

Σε δήλωσή του ο ίδιος ανέφερε:

“Το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, στη συνεδρίασή του στις 9-1-2022, με την ψήφο των συναδέλφων, ανανέωσε τη θητεία μου στη θέση του Προέδρου για άλλα δύο χρόνια. Αποτελεί τιμή για μένα αυτό το γεγονός και οφείλω να διαβεβαιώσω όλους τους πολίτες της Περιφέρειάς μας ότι θα ανταποκριθώ με απόλυτη ευθύνη στα καθήκοντα μου, όπως έκανα μέχρι σήμερα. 

Θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου προς τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο για την απόφαση του να με προτείνει εκ νέου για το αξίωμα του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τα μέλη της παράταξής μου, της “Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης”, που με περιέβαλαν για δεύτερη φορά με την εμπιστοσύνη τους.

Ο Χρήστος Παπαθεοδώρου επανεξελέγη πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και ΘράκηςΟ «Κλεισθένης» δημιούργησε μία πρωτόγνωρη πραγματικότητα για τα μέχρι τώρα δεδομένα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την οποία κληθήκαμε να διαχειριστούμε. Τα δύο χρόνια που πέρασαν ζήσαμε κρίσιμες στιγμές στο Περιφερειακό Συμβούλιο, δυνατές αντιπαραθέσεις και έντονες συζητήσεις. Κάποιες καταστάσεις δεν θα έπρεπε να έχουν συμβεί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν καθόρισαν τη λειτουργία και την αποτελεσματικότητα του Οργάνου. Η πιο σπουδαία θεσμικά διαπίστωση, είναι ότι η νομιμότητα τηρήθηκε κατά γράμμα, και το κύρος του Περιφερειακού Συμβουλίου διαφυλάχθηκε, ενώ σταδιακά οι συνεδριάσεις εξομαλύνθηκαν.

Αυτά τα δύο χρόνια αποτέλεσαν και για μένα μια χρήσιμη, συμπυκνωμένη εμπειρία, η οποία αποτελεί εφόδιο για την επόμενη περίοδο. Θα συνεχίσω να εργάζομαι για τη βελτιωτική πορεία του Περιφερειακού Συμβουλίου επιδιώκοντας τη συνεργασία όλων των συναδέλφων.

Συνεχίζουμε με την ευχή η επόμενη περίοδος να είναι ακόμη πιο ουσιαστική και παραγωγική, προς όφελος των πολιτών της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood