Εκτός από τις εκλογές για το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής – όπου πρόεδρος ομοφώνως επανεξελέγη η Κλεοπάτρα Στογιαννίδου – κατά τη σημερινή ειδική συνεδρίαση του οργάνου, τα μέλη του ψήφισαν και για τη σύνθεση της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου, των οποίων ex officio προεδρεύει ο ίδιος ο δήμαρχος Γιάννης Γκαράνης.

Ως μέλη της Οικονομικής Επιτροπής εξελέγησαν:

  • Από την “Κοινωνία Πολιτών”, ως τακτικά μέλη, οι Γιάννης Κυριαζής με 20 ψήφους, Χρήστος Νάκος με 18 ψήφους και Γιάννης Μουρτίδης με 18 ψήφους. Ως αναπληρωματικά μέλη, οι Αθανάσιος Λάπατας, Νότης Χαραλαμπίδης και Στράτος Τσακιρίδης με 10 ψήφους αμφότεροι.
  • Από τη “Σύμπραξη Προοπτικής”, ως τακτικά μέλη, οι Αντώνης Γραβάνης και Ανέστης Βαφειάδης με 11 ψήφους έκαστος. Ως αναπληρωματικά μέλη, οι Κρυσταλλένια Κουτσογιάννη-Κρόκου και Θεόδωρος Μανίτσας με 10 ψήφους αμφότεροι.
  • Από τον “Σπάρτακο”, ως τακτικό μέλος ο Πάρις Καλοδομίδης με 2 ψήφους, και ως αναπληρωματικό μέλος ο Γιώργος Ζαφειρίδης με 1 ψήφο.

Ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, όπως έχει το εκ του νόμου δικαίωμα, όρισε μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, και τους αντιδημάρχους, Οικονομικών, Δημήτρη Πολιτειάδη, και Καθαριότητας, Ισμαήλ Λεβέντ.

Ως μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν:

  • Από την “Κοινωνία Πολιτών”, ως τακτικά μέλη, οι Νατάσα Λιβεριάδου με 21 ψήφους, Μολλά Ισά Ριτβάν με 20 ψήφους και Θέμης Τζενετίδης με 19 ψήφους. Ως αναπληρωματικά μέλη, οι Δημήτρης Πολιτειάδης με 11 ψήφους, Στράτος Τσακιρίδης με 10 ψήφους και Γιάννης Μουρτίδης με 10 ψήφους.
  • Από τη “Σύμπραξη Προοπτικής”, ως τακτικά μέλη, οι Χασάν Χασάν με 11 ψήφους και Γιώργος Θεοχαρίδης με 11 ψήφους. Ως αναπληρωματικά μέλη, οι Αθηνά Ναβροζίδου και Βαγγέλης Λαφτσής με 10 ψήφους αμφότεροι.
  • Από τον “Σπάρτακου”, ως τακτικό μέλος ο Πάρις Καλοδομίδης με 2 ψήφους, και ως αναπληρωματικό μέλος ο Γιώργος Ζαφειρίδης με 1 ψήφο.

Ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, όπως έχει το εκ του νόμου δικαίωμα, όρισε μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, και τους αντιδημάρχους, Έργων, Δημήτρη Καρασταύρου, και Οικισμών, Κιοσέ Ερτζάν.