Παμψηφεί επανεξελέγη πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής η Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, λαμβάνοντας τη θετική ψήφο και των 37 παρόντων δημοτικών συμβούλων κατά τη σημερινή ειδική συνεδρίαση του συλλογικού οργάνου.

Αντιπρόεδρος και Γραμματέας του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου, επανεξελέγησαν  η Δήμητρα Τσιμπιρίδου από τη “Σύμπραξη Προοπτικής” με 36 ψήφους και 1 λευκό, και ο Γιώργος Ζαφειρίδης από τον “Σπάρτακο” με 29 ψήφους και 8 λευκά, αντιστοίχως.

Η θητεία του προεδρείου λήγει στις 31/12/2023.
Μετά την ψηφοφορία, και εν όψει της τρίτης θητείας της, η κ. Στογιαννίδου, χαρακτήρισε τιμητική την ομόφωνη επανεκλογή της, και ευχαρίστησε τον δήμαρχο Γιάννη Γκαράνη από τον οποίο προτάθηκε, τους δημοτικούς συμβούλους για την εμπιστοσύνη που εξέφρασαν δια της ψήφου τους στο πρόσωπό της, καθώς και τις υπηρεσιακές συνεργάτιδές της. Εξήρε, δε, το υψηλό επίπεδο της λειτουργίας και των εργασιών του σώματος με τη συμβολή του συνόλου των παρατάξεων. “Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου με αυξημένο αίσθημα ευθύνης και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πάντα με γνώμονα την ανάπτυξη του Δήμου μας και το συμφέρον των συμπολιτών μας”, υπογράμμισε στις δηλώσεις της, και ευχήθηκε σύντομα η εξέλιξη της πανδημίας να επιτρέψει την επιστροφή στην κανονικότητα και στις δια ζώσης συνεδριάσεις.
[VID] Η Κλεοπάτρα Στογιαννίδου επανεξελέγη παμψηφεί Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής