Επιστράτευση γιατρών: Ξεκινά από Μακεδονία και Θράκη

Τη Δευτέρα (10/1) αναμένεται να αρχίσουν να αποστέλλονται στους ιδιώτες γιατρούς τα φύλλα πορείας για την επίταξη των υπηρεσιών τους εν όψει του πανδημικού κύματος - στην 3η και στην 4η ΥΠΕ (Μακεδονία-Θράκη) ήδη ετοιμάζονται.
giatroi_epitaksi_xr

Τη Δευτέρα (10/1) αναμένεται να αρχίσουν να αποστέλλονται στους ιδιώτες γιατρούς τα φύλλα πορείας για την επίταξη των υπηρεσιών τους εν όψει του πανδημικού κύματος – στην 3η και στην 4η ΥΠΕ (Μακεδονία-Θράκη) ήδη ετοιμάζονται.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό ΦΕΚ, αυτή τη φορά δεν θα συμπεριληφθούν γιατροί που είχαν επιστρατευτεί το προηγούμενο διάστημα. Οι γιατροί που ήταν μέχρι τώρα επιστρατευμένοι στα νοσοκομεία αποδεσμεύονται και στη θέση τους θα έρθουν άλλοι.

Για την 1η και την 2η ΥΠΕ (Αττική-Νησιά) δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί ο ακριβής αριθμός των γιατρών που θα επιταχθούν καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία καταγραφήε των αναγκών και προς το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ από ώρα 8:00 π.μ. της 12ης.1.2022 και για χρονικό διάστημα ενός μηνός ξεκινά η επίταξη για τις υπηρεσίες αφενός μη επιταχθέντων έως σήμερα ιατρών που διατηρούν ενεργείς συμβάσεις με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας, και αφετέρου, μη συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ ιδιωτών ιατρών, ειδικοτήτων Πνευμονολογίας, Παθολογίας, Αναισθησιολογίας και Γενικής Ιατρικής, οι οποίοι έχουν την επαγγελματική τους έδρα εντός των Περιφερειών Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κατά την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας.

Δείτε το ΦΕΚ εδώ

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood