Τέθηκε σήμερα σε λειτουργία το νέο αντλιοστάσιο του οικισμού Κοσμίου του Δήμου Κομοτηνής, με τη σύνδεσή του με τον τροφοδοτικό αγωγό μεταφοράς νερού από το κεντρικό δίκτυο Κομοτηνής της ΔΕΥΑΚ.

Το νέο αντλιοστάσιο υποστηρίζεται από τέσσερις γεωτρήσεις, με των οποίων την πλήρη λειτουργία θα έχει τη δυνατότητα παροχής νερού εκτός από το Κόσμιο, και στους οικισμούς των Δουκάτων και των Αγίων Θεοδώρων.

Η σημαντική αυτή παρέμβαση έρχεται να επιλύσει οριστικά τα προβλήματα υδροδότησης και της ποιότητας του νερού ύδρευσης που ταλαιπωρούσαν τους κατοίκους των εν λόγω οικισμών.

Την τελική φάση του έργου επέβλεψαν δια ζώσης ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κομοτηνής Στράτος Τσακιρίδης συνοδευόμενος από τον γενικό διευθυντή και διευθυντή της τεχνικής υπηρεσίας της επιχείρησης, Κώστα Πελτέκη.

Σε λειτουργία το νέο αντλιοστάσιο του οικισμού Κοσμίου - Τέλος στα προβλήματα υδροδότησης Σε λειτουργία το νέο αντλιοστάσιο του οικισμού Κοσμίου - Τέλος στα προβλήματα υδροδότησης Σε λειτουργία το νέο αντλιοστάσιο του οικισμού Κοσμίου - Τέλος στα προβλήματα υδροδότησης