Η ανακαίνιση σπιτιού δεν γίνεται πλέον όπως γινόταν πριν δύο δεκαετίες

Γι’ αυτό πράξτε σωστά και με σχέδιο!
Screenshot_725

Κάνοντας οικονομίες ετών και περιμένοντας κάποια καλή ευκαιρία για να αγοράσετε κάποιο σπίτι ή διαμέρισμα, τελικά την βρήκατε. Και το καλό είναι ότι η τύχη σας χαμογέλασε για το τριάρι που αγοράσατε, όμως γνωρίζατε εξαρχής πως στη τιμή που το πήρατε, θα χρειαζόταν να το φέρετε στα «ίσια» του και πιστεύετε πως αυτό ήταν ένα από τα κακά της αγοράς που θα έπρεπε να επωμιστείτε.

Όμως όπως και να έχει η κατάσταση, είστε ήδη διπλά κερδισμένοι. Πρώτον γιατί αγοράσατε ένα σπίτι σε περιοχή που θέλατε, σε πολύ χαμηλή τιμή, και δεύτερον σας περίσσεψαν χρήματα για να μπορέσετε να κάνετε μια ολική αλλαγή και να το φέρετε στα δικά σας μέτρα!

Η ανακαίνιση σπιτιού δεν γίνεται πλέον όπως γινόταν πριν δύο δεκαετίεςΑυτό όμως που προβληματίζει τους περισσότερους όταν κάνουν μια τέτοια αγορά, είναι το πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να γίνουν όλες αυτές οι αλλαγές που επιθυμούν ούτως ώστε να μπορέσουν να μπουν στο νέο τους σπίτι το συντομότερο δυνατό. Το λάθος είναι ότι η πλειοψηφία πιστεύει πως θα χρειαστούν πολλοί μήνες, για να δουν το σπίτι τους στη τελική του εκδοχή!

Η ανακαίνιση σπιτιού δεν γίνεται πλέον όπως γινόταν πριν δύο δεκαετίες. Oι εποχές έχουν αλλάξει και οι χρόνοι για μια τέτοια ενέργεια μπορεί πλέον να έχουν μειωθεί κατά το ήμισυ!

Και είμαστε σίγουροι πως θα έχετε φανταστεί για το πώς θα θέλατε να μοιάζει το σπίτι σας αργότερα, μιας και σε πολλές ιστοσελίδες θα βρίσκατε θέματα με διάφορες ανακαινίσεις χώρων και θα έχετε πάρει αρκετές ιδέες.

Όμως, για να μπορέσετε να τις φέρετε πιο κοντά στο πραγματικό κόσμο, θα πρέπει να απευθυνθείτε άμεσα σε ένα μηχανικό, να του εκφράσετε το πως θα θέλατε να είναι το σπίτι σας, δείχνοντάς του ακόμα και φωτογραφικό υλικό που έχετε, γιατί έτσι θα μπορέσει να έχει μια πλήρη εικόνα για το αποτέλεσμα που θέλετε να βγάλετε.

Έπειτα, βγείτε στην αγορά και πάρτε προσφορές από συνεργεία, όπου το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κοιτάξετε, είναι να έχουν στο portfolio τους αρκετές ανακαινίσεις, για να κρίνετε και μόνοι σας τη δουλειά τους. Αυτό είναι το σημαντικότερο όλων και μετά οι τιμές που θα πάρετε.

Το να σας δώσουν μια χαμηλή προσφορά, χωρίς να υπάρχει άμεσα έργο για να μπορέσετε να δείτε, τότε το ρίσκο είναι υψηλό και οι πιθανότητες να μη παραλάβετε το έργο σύμφωνα με τα δικά σας στάνταρ, είναι μεγάλες.

Η ανακαίνιση σπιτιού δεν γίνεται πλέον όπως γινόταν πριν δύο δεκαετίες Αν πάλι σας πιέζει ο χρόνος και θέλετε να μπείτε το συντομότερο δυνατό στο σπίτι σας, τότε η ολική ανακαίνιση σπιτιού καλό θα ήταν να την αφήσετε στην άκρη και θα σας προτείναμε να προβείτε σε μερική. Παραδείγματος χάρη, δείτε τα μέρη που είναι σε μεγαλύτερη φθορά και κάνετε εκεί τις πρώτες αλλαγές.

Η ανακαίνιση μπάνιου είναι από τις πρώτες αλλαγές που θα πρέπει να προβείτε, καθώς αν γίνει αυτή πρώτα, τα υπόλοιπα μέρη της οικίας σας στο μέλλον, θα είναι πιο εύκολα να τα πραγματοποιήσετε και σε πιο μικρό χρόνο.

Αν μη τι άλλο, η ανακαίνιση μπάνιου σε ένα σπίτι που αγοράσατε, είναι ένα από τα must που πρέπει να κοιτάξετε, μιας και πρόκειται για χώρο που πρέπει να εμπνέει καθαριότητα και χρησιμοποιείται τακτικά!

Γι’ αυτό πράξτε σωστά και με σχέδιο!

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood