Το πανεπιστημιακό κολυμβητήριο Κομοτηνής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης (ΔΠΘ), επέλεξε ο Ναυτικός Σύλλογος “Παλαίμων”, που εδρεύει στην Αθήνα, για τη διεξαγωγή προπονητικού camp μέσα στην περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων.

Τα “δελφίνια” του αθηναϊκού συλλόγου, ανάμεσά τους και η πρωταθλήτρια Ελλάδος, Μάρθα Μάτσα, συνοδευόμενα από τους προπονητές τους, Βασίλη Καπενή και Ρωμανό Αλυφαντή, προπονήθηκαν στην 25άρα πισίνα από τις 23 έως τις 30 Δεκεμβρίου 2021. 

7d83f2a0 palaimon 1 27 12 2021

Οι προπονήσεις τους συνδυάστηκαν με καταγραφή της τεχνικής τους με υποβρύχιες κάμερες και αξιολόγηση των στροφών τους, από το εργαστήριο Υγρού Στίβου του Τ.Ε.Φ.Α.Α.–Σ.Ε.Φ.Α.Α.–Δ.Π.Θ. και τον Καθηγητή Βασίλη Γούργουλη.

df62cbbc screenshot 717

Η διοίκηση του Ναυτικού Συλλόγου “Παλαίμων” ευχαριστεί την πρυτανική αρχή του ΔΠΘ για τη δυνατότητα χρήσης του πανεπιστημιακού κολυμβητηρίου, τους εργαζόμενους σε αυτό για τις ιδανικές συνθήκες προπόνησης που τους εξασφάλισαν, καθώς και τον κολυμβητικό σύλλογο Ν.Ε.ΡΟ., και ιδιαίτερα τον προπονητή του Αλέξανδρο Μπεκιάρη, για τη φιλοξενία και τη βοήθεια που τους παρείχαν. Εξάλλου εκφράστηκε η διάθεση της συνέχισης της συνεργασίας με το Τ.Ε.Φ.Α.Α., ενώ όπως ανέφερε ο κ. Γούργουλης, “στόχος είναι η καθιέρωση του πανεπιστημιακού κολυμβητηρίου του ΔΠΘ στην Κομοτηνής ως προορισμού διεξαγωγής προπονητικών camp και κέντρου αξιολόγησης κολυμβητών”.

d2f7d7e3 screenshot 716