Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, ιερούργησε σήμερα 1ξ Ιανουαρίου 2022, όπου προέστη της επισήμου Δοξολογίας για το νέο έτος, ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.

Κάθε χρόνο η Ακολουθία κοπής της Βασιλόπιτας της Ιεράς Μητροπόλεως τελείται την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Επισκοπείο, όμως φέτος λόγῳ των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας ο δεσπότης ευλόγησε την παραδοσιακή Βασιλόπιτα της Μητρόπολης στο τέλος της σημερινής Θείας Λειτουργίας.

Εν συνεχεία μοίρασε στους εκπροσώπους των τοπικών αρχών και φορεών καθώς και στους πολίτες, ατομικά βασιλοπιτάκια, ευχόμενος το 2022 να είναι ειρηνικό, ευλογημένο και πλούσιο έργων και αγαθών.

Κομοτηνή: Ο μητροπολίτης Παντελεήμων έκοψε την πρώτη "θεσμική" Βασιλόπιτα του 2022 Κομοτηνή: Ο μητροπολίτης Παντελεήμων έκοψε την πρώτη "θεσμική" Βασιλόπιτα του 2022 Κομοτηνή: Ο μητροπολίτης Παντελεήμων έκοψε την πρώτη "θεσμική" Βασιλόπιτα του 2022 Κομοτηνή: Ο μητροπολίτης Παντελεήμων έκοψε την πρώτη "θεσμική" Βασιλόπιτα του 2022 Κομοτηνή: Ο μητροπολίτης Παντελεήμων έκοψε την πρώτη "θεσμική" Βασιλόπιτα του 2022 Κομοτηνή: Ο μητροπολίτης Παντελεήμων έκοψε την πρώτη "θεσμική" Βασιλόπιτα του 2022 Κομοτηνή: Ο μητροπολίτης Παντελεήμων έκοψε την πρώτη "θεσμική" Βασιλόπιτα του 2022 Κομοτηνή: Ο μητροπολίτης Παντελεήμων έκοψε την πρώτη "θεσμική" Βασιλόπιτα του 2022 Κομοτηνή: Ο μητροπολίτης Παντελεήμων έκοψε την πρώτη "θεσμική" Βασιλόπιτα του 2022