Ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Αυλαία χρονιάς με βραβείο FAIR PLAY σε ανταγωνιστικά τουρνουά

Με συμμετοχή σε δύο διήμερα εκπαιδευτικά τουρνουά στη Θεσσαλονίκη (τουρνουά Παντελής Κυριακίδης 18-19 Δεκεμβρίου Κ14 & PAOK Xmas tournament 29-30 Δεκεμβρίου Κ12, Κ11, Κ10, Κ8), κλείνει μια ακόμη παραγωγική χρονιά για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Κομοτηνής.
ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΡΑΒΕΙΟ FAIR PLAY

Με συμμετοχή σε δύο διήμερα εκπαιδευτικά τουρνουά στη Θεσσαλονίκη (τουρνουά Παντελής Κυριακίδης 18-19 Δεκεμβρίου Κ14 & PAOK Xmas tournament 29-30 Δεκεμβρίου Κ12, Κ11, Κ10, Κ8), κλείνει μια ακόμη παραγωγική χρονιά για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

Η καλύτερη ποδοσφαιρική Ακαδημία της Ροδόπης έλαβε μέρος σε συνεχόμενα, πρωί-απόγευμα, και υψηλής έντασης παιχνίδια, απέναντι σε μεγάλο αριθμό ποιοτικών ομάδων, παίζοντας σε κάποιες ηλικιακές κατηγορίες μεγαλύτερες, γεγονός που ανέβαζε τον συντελεστή δυσκολίας.
“Ο υψηλός ανταγωνισμός και αγωνιστικός ρυθμός είναι μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας που επιδιώκουμε ως Ακαδημία για την εξέλιξη των αθλητών μας, καθώς μέσω αυτών των εμπειριών και παραστάσεων αναπτύσσουν την προσωπικότητά τους, αναδεικνύουν το ταλέντο τους και καταθέτουν τεράστια ψυχικά αποθέματα”, σημειώνει ο Γενικός Διευθυντής της Ακαδημίας, Δημήτρης Παγωνίδης.
Η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής μάλιστα τιμήθηκε με το βραβείο FAIR PLAY, και ικανοποιημένος ο Δημ. Παγωνίδης, αναφέρει: “Για ακόμη μια φορά οι αθλητές της Ακαδημίας μας, μας έκαναν υπερήφανους, προβάλλοντας τον Σύλλογό μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η συμπεριφορά και η πειθαρχία που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια των τουρνουά, ήταν άψογη, δείγμα της συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ Ακαδημίας και οικογένειας. Μόνο υπερηφάνεια και δικαίωση μπορούμε να νιώθουμε βλέποντάς τους να αγωνίζονται με πάθος, να ξεπερνούν τους εαυτούς τους κάτω από την πίεση του χρόνου, τη δυναμική του αντιπάλου, του περιορισμένου χρόνου ξεκούρασης και της αλλαγής περιβάλλοντος“.
Η Διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί “όλους τους γονείς της Ακαδημίας που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους για την υψηλή εκπαίδευση που θέλουμε να παρέχουμε ως οργανισμός”.
Ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Αυλαία χρονιάς με βραβείο FAIR PLAY σε ανταγωνιστικά τουρνουά Ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Αυλαία χρονιάς με βραβείο FAIR PLAY σε ανταγωνιστικά τουρνουά Ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Αυλαία χρονιάς με βραβείο FAIR PLAY σε ανταγωνιστικά τουρνουά Ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Αυλαία χρονιάς με βραβείο FAIR PLAY σε ανταγωνιστικά τουρνουά Ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Αυλαία χρονιάς με βραβείο FAIR PLAY σε ανταγωνιστικά τουρνουά Ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Αυλαία χρονιάς με βραβείο FAIR PLAY σε ανταγωνιστικά τουρνουά Ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Αυλαία χρονιάς με βραβείο FAIR PLAY σε ανταγωνιστικά τουρνουά Ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Αυλαία χρονιάς με βραβείο FAIR PLAY σε ανταγωνιστικά τουρνουά Ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Αυλαία χρονιάς με βραβείο FAIR PLAY σε ανταγωνιστικά τουρνουά Ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Αυλαία χρονιάς με βραβείο FAIR PLAY σε ανταγωνιστικά τουρνουά Ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Αυλαία χρονιάς με βραβείο FAIR PLAY σε ανταγωνιστικά τουρνουά Ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Αυλαία χρονιάς με βραβείο FAIR PLAY σε ανταγωνιστικά τουρνουά Ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Αυλαία χρονιάς με βραβείο FAIR PLAY σε ανταγωνιστικά τουρνουά Ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Αυλαία χρονιάς με βραβείο FAIR PLAY σε ανταγωνιστικά τουρνουά Ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Αυλαία χρονιάς με βραβείο FAIR PLAY σε ανταγωνιστικά τουρνουά Ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Αυλαία χρονιάς με βραβείο FAIR PLAY σε ανταγωνιστικά τουρνουά Ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Αυλαία χρονιάς με βραβείο FAIR PLAY σε ανταγωνιστικά τουρνουά Ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Αυλαία χρονιάς με βραβείο FAIR PLAY σε ανταγωνιστικά τουρνουά
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood