Ιλχάν Αχμέτ-Γιώργος Μανανάς: Επισκέψεις και ευχές στην αγορά της Κομοτηνής

Τη Δημοτική Αγορά και τους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της Κομοτηνής επισκέφθηκαν για ευχές προς τους επαγγελματίες αλλά και την έκφραση της έμπρακτης στήριξης προς την τοπική αγορά, ο βουλευτής Ροδόπης του Κινήματος Αλλαγής Ιλχάν Αχμέτ, το μέλος της Ν.Ε. Γιώργο Μανανά, και το μέλος της Κ.Π.Ε. Δάμωνα Δαμιανό.
δημοτικη αγορα 3

Τη Δημοτική Αγορά και τους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της Κομοτηνής επισκέφθηκαν για ευχές προς τους επαγγελματίες αλλά και την έκφραση της έμπρακτης στήριξης προς την τοπική αγορά, ο βουλευτής Ροδόπης του Κινήματος Αλλαγής Ιλχάν Αχμέτ, το μέλος της Ν.Ε. Γιώργο Μανανά, και το μέλος της Κ.Π.Ε. Δάμωνα Δαμιανό.

Ιλχάν Αχμέτ:  «Είμαστε δίπλα στην αγορά με προτάσεις και ελπίζουμε σε ένα καλύτερο 2022» 

“Επισκεπτόμαστε σήμερα μαζί με τη Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής την κεντρική αγορά μας, τους επαγγελματίες μας, προκειμένου να τους ευχηθούμε χρόνια πολλά και καλή χρονιά, αλλά και για να δείξουμε εμπράκτως ότι είμαστε μαζί με τους εμπόρους μας, με τις επιχειρήσεις μας, με όλους, διότι δυστυχώς η πανδημία και τα τελευταία μέτρα που εξαγγέλθηκαν από την κυβέρνηση δεν βρήκαν σε καλή κατάσταση τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις”, σημείωσε ο Ιλχάν Αχμέτ και συμπλήρωσε: “Η κατάσταση είναι τραγική, τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα στην αγορά μας, και εμείς ως Κίνημα Αλλαγής έχουμε καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις προκειμένου να ανακουφιστούν αυτοί οι άνθρωποι, και έχουμε τονίσει ότι και η επιδότηση του ενοικίου – αυτό το χρήσιμο μέτρο – πρέπει να επανέλθει στην εστίαση και τους επαγγελματίες”. Καταλήγοντας ευχήθηκε “υγεία σε όλους τους συμπολίτες μου, το 2022 να βρει την κοινωνία μας ενωμένη, αλλά πρώτα από όλα θέλω να δηλώσω ότι είμαστε δίπλα σε όλες τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, στην αγορά, στους αγρότες, και ξέρουμε πόσο δύσκολα πέρασαν το 2021. Για το 2022 δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι χρειάζονται περαιτέρω στήριξη από την κυβέρνηση”.

Ιλχάν Αχμέτ-Γιώργος Μανανάς: Επισκέψεις και ευχές στην αγορά της ΚομοτηνήςΓιώργος Μανανάς: «Οι παλινωδίες της κυβέρνησης πρέπει να σταματήσουν»  

“Πάντα το Κίνημα Αλλαγής μαζί με την κοινοβουλευτική ομάδα, έδωσαν πάρα πολλούς αγώνες και στη Βουλή και στην κοινωνία”, ανέφερε ο Γιώργος Μανανάς, και πρόσθεσε: “Είμαστε εδώ για να πούμε καλή χρονιά στους επαγγελματίες που πλήττονται σοβαρά και από τις πολιτικές της κυβέρνησης αλλά και από την πανδημία. Οι παλινωδίες αυτές πρέπει να σταματήσουν, αυτή θα είναι η μάχη μας μαζί τους, κάθε μέρα και όχι μόνο σήμερα. Να τους ευχηθούμε καλή χρονιά, καλές δουλειές, κι ας ελπίσουμε, μεταφέροντας και τις ευχές του καινούργιου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, του Νίκου του Ανδρουλάκη, ότι η καινούργια χρονιά θα είναι καλύτερη και από κοινωνικής πλευράς αλλά και από οικονομικής και επαγγελματικής”.

Ιλχάν Αχμέτ-Γιώργος Μανανάς: Επισκέψεις και ευχές στην αγορά της Κομοτηνής Ιλχάν Αχμέτ-Γιώργος Μανανάς: Επισκέψεις και ευχές στην αγορά της Κομοτηνής Ιλχάν Αχμέτ-Γιώργος Μανανάς: Επισκέψεις και ευχές στην αγορά της Κομοτηνής Ιλχάν Αχμέτ-Γιώργος Μανανάς: Επισκέψεις και ευχές στην αγορά της Κομοτηνής Ιλχάν Αχμέτ-Γιώργος Μανανάς: Επισκέψεις και ευχές στην αγορά της Κομοτηνής Ιλχάν Αχμέτ-Γιώργος Μανανάς: Επισκέψεις και ευχές στην αγορά της Κομοτηνής Ιλχάν Αχμέτ-Γιώργος Μανανάς: Επισκέψεις και ευχές στην αγορά της Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood