Ροδόπη: Νέες συλλήψεις διακινητών παράνομων μεταναστών, σε Αμβροσία και Μέση

Από τους συνοριοφύλακες Ιάσμου.
ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Συνελήφθησαν χθες 30-12-2021 σε περιοχές της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο διακινητές, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.
Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, στο ύψος του οικισμού Αμβροσίας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ημεδαπό δράστη, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες. O οδηγός-διακινητής προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ενώ στη συνέχεια το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο δράστης συνελήφθη.
Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στο ύψος του οικισμού Μέσης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε μη νόμιμους μετανάστες.
Oι δύο διακινητές στερούνται άδειας ικανότητας οδήγησης.
Κατασχέθηκαν τα δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.

Ροδόπη: Νέες συλλήψεις διακινητών παράνομων μεταναστών, σε Αμβροσία και Μέση Ροδόπη: Νέες συλλήψεις διακινητών παράνομων μεταναστών, σε Αμβροσία και Μέση

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood