Ευχές με τους επαγγελματίες της Δημοτικής Αγοράς αντάλλαξε ο Γιάννης Γκαράνης

Κοντά στους επαγγελματίες της Δημοτικής Αγοράς Κομοτηνής που παραδοσιακά συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των καταναλωτών την εορταστική περίοδο, βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Κομοτηνής Ιωάννης Γκαράνης,
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΚΑΡΑΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Κοντά στους επαγγελματίες της Δημοτικής Αγοράς Κομοτηνής που παραδοσιακά συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των καταναλωτών την εορταστική περίοδο, βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Κομοτηνής Ιωάννης Γκαράνης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Α.Ε. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γευσιγνωσία Α.Ε. Μεχμέτ Μεσούτ και τον πρόεδρο στην Α.Ε. Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας και Κοινόχρηστων Χώρων «Νέστωρας Τσανακλής» Α.Ε. Μολλά Ισά Ριτβάν.

Στην καθιερωμένη επίσκεψη στη Δημοτική Αγορά συζήτησαν με τους επαγγελματίες για θέματα της καθημερινότητας, και τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στην αγοραστική δύναμη των καταναλωτών, ενώ μεταφέρθηκε η πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να στηριχθούν οι επί πολλά χρόνια δραστηριοποιούμενοι επαγγελματίες.

Τονίστηκε δε η ανάγκη να επιλέξουν όλοι τη Δημοτική Αγορά Κομοτηνής για να εφοδιάσουν το γιορτινό τραπέζι με νόστιμα, ποιοτικά αγροδιατροφικά προϊόντα που προσφέρονται σε πολύ λογικές τιμές.

Ο Δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι ευχήθηκαν Καλή Χρονιά με υγεία και ευημερία σε όλους.

Ευχές με τους επαγγελματίες της Δημοτικής Αγοράς αντάλλαξε ο Γιάννης Γκαράνης Ευχές με τους επαγγελματίες της Δημοτικής Αγοράς αντάλλαξε ο Γιάννης Γκαράνης Ευχές με τους επαγγελματίες της Δημοτικής Αγοράς αντάλλαξε ο Γιάννης Γκαράνης Ευχές με τους επαγγελματίες της Δημοτικής Αγοράς αντάλλαξε ο Γιάννης Γκαράνης Ευχές με τους επαγγελματίες της Δημοτικής Αγοράς αντάλλαξε ο Γιάννης Γκαράνης

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood