Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του κορωνoϊού COVID-19, ανακοινώνει ότι προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανάγκες του αναγνωστικού κοινού και για να μένουμε όλοι ασφαλείς, αναλαμβάνει από σήμερα 28 Δεκεμβρίου 2021 τη δωρεάν παράδοση βιβλίων στο σπίτι – Book Delivery.

Επισκεφθείτε σήμερα τον ηλεκτρονικό κατάλογο της Βιβλιοθήκης στον σύνδεσμο https://komotinilib.openabekt.gr/, ή μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Κομοτηνής https://www.komotini.gr/ επιλέγοντας από την αρχική σελίδα το σχετικό εικονίδιο του Ηλεκτρονικού Καταλόγου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, και  στη συνέχεια επιλέξτε ό,τι σας ενδιαφέρει από τα βιβλία που διατίθενται – ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, παιδικά, ιστορικά, δοκίμια, παιδαγωγικά, κ.ά.

Στην αναζήτηση μπορείτε να εισάγετε γενικούς όρους όπως π.χ. Ελληνική λογοτεχνία, Ξένη Λογοτεχνία, Παιδικά, κ.λπ.

Εάν σας ενδιαφέρουν νεότερα βιβλία, χρησιμοποιείτε την ταξινόμηση «από το νεότερο» που βρίσκεται πάνω από το σύνολο των αποτελεσμάτων.

Για παραγγελίες τηλεφωνείτε ή εναλλακτικά στέλνετε e-mail στο vivkomot@otenet.gr

Τα βιβλία θα παραδίδονται στην πόρτα σας αυθημερόν και με δυνατότητα απογευματινής παράδοσης.

Για να δανειστεί κάποιος χρειάζεται κάρτα μέλους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κομοτηνής. Εάν δεν διαθέτετε, τότε θα χρειαστεί πρώτα να ζητήσετε την έκδοσή της.

Η διακίνηση των βιβλίων γίνεται τηρώντας πάντα τα μέτρα προστασίας της δημοσίας υγείας.

Για δανεισμό βιβλίων, εγγραφή νέων μελών, υποστήριξη και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, επικοινωνήστε με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής: 25310-22589, vivkomot@otenet.gr

Ωράριο λειτουργίας:

  • Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-08:00
  • Σάββατο 09:00-14:00.