Η ΕΣΠΕΑΜ/Θ στο Κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής

Επίσκεψη αγάπης και προσφορά δωροεπιταγής.
88
Επίσκεψη αγάπης πραγματοποίησαν τα μέλη του Διοικητικoύ Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΕΣΠΕΑΜ/Θ), στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής του κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, προσφέροντας δωροεπιταγή για την αγορά ειδών ένδυσης και εξοπλισμού για τα φιλοξενούμενα παιδιά της δομής.
Η ΕΣΠΕΑΜ/Θ στο Κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία ΚομοτηνήςΟ Πρόεδρος της Ένωσης Νίκος Παναγιωτίδης, ο Γενικός Γραμματέας Συμεών Τονονίδης, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Στέλιος Πουρναράκης, η Ταμίας Χριστιάννα Ιορδανοπούλου και ο αντιπρόσωπος της Ένωσης από τον Νομό Ροδόπης στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ), Χρήστος Μαργαρίτης, συναντήθηκαν με την Διευθύντρια του ιδρύματος Ιωάννα Καλαμαρά καθώς και με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και εργαζομένους, και ενημερώθηκαν για τις κοινωνικές υπηρεσίες και το έργο που προσφέρει η μονάδα στα φιλοξενούμενα παιδιά, και ξεναγήθηκαν στα εργαστήρια και τους χώρους της.
Η ΕΣΠΕΑΜ/Θ στο Κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία ΚομοτηνήςΟ Πρόεδρος της ΕΣΠΕΑΜ/Θ επεσήμανε πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος και το έργο της δομής στην αποθεραπεία και την αποκατάσταση με στόχο την αποϊδρυματοποίηση των ατόμων με βαριές αναπηρίες, ενώ εξέφρασε την στήριξη της Ένωσης στους εργαζόμενους για τις υπηρεσίες που προσφέρουν καθημερινά στην ανακούφιση πασχόντων με βαριές αναπηρίες.
Η ΕΣΠΕΑΜ/Θ στο Κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία ΚομοτηνήςΙδιαίτερα συγκινητική ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν οι εργαζόμενοι και τα φιλοξενούμενα παιδιά του Κέντρου στα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΠΕΑΜ/Θ και η προσφορά αναμνηστικών αντικειμένων που φιλοτεχνούνται από τα άτομα ΑμεΑ του κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας.
Η ΕΣΠΕΑΜ/Θ στο Κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία ΚομοτηνήςΤο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής είναι μία από τις πέντε αποκεντρωμένες υπηρεσίες (Παραρτήματα) του ΝΠΔΔ με την επωνυμία Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας ΑΜ-Θ. Σκοπός του είναι η παροχή περίθαλψης σε παιδιά που πάσχουν από ανίατες σωματικές αναπηρίες ή βαριές διανοητικές καθυστερήσεις, προερχόμενα – κατά προτεραιότητα – από τις περιοχές της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Στο Παράρτημα εισάγονται παιδιά ηλικίας 2-18 ετών. Τα άπορα παιδιά περιθάλπονται δωρεάν, ενώ για τα παιδιά που καλύπτονται από ασφαλιστικούς φορείς, εισπράττονται ανά μήνα, τροφεία-νοσήλια. Η δυναμικότητα της δομής είναι πενήντα κλίνες.
Η ΕΣΠΕΑΜ/Θ στο Κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood