Δομές ΑμεΑ επισκέφθηκε ο Δημήτρης Χαρίτου

Δομές ΑμεΑ επισκέφθηκε ο Δημήτρης Χαρίτου.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΧΑΡΙΤΟΥ ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

Ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου επισκέφθηκε εν όψει των Χριστουγέννων δύο πολύ σημαντικές δομές με πλούσιο και πολύπλευρο έργο στη φροντίδα ατόμων με αναπηρία: το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, και τον Σύλλογο Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι».

Στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία  τον βουλευτή υποδέχτηκαν η πρόεδρος του Δ.Σ. Αναστασία Τζαμπαζλή, η διευθύντρια Ιωάννα Καλαμαρά, και εργαζόμενοι. Ο Δημ. Χαρίτου ενημερώθηκε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η δομή και για το έργο και τις δράσεις που υλοποιεί, ενώ άκουσε τις εργαζόμενες για τις νέες ανάγκες που προκύπτουν σε προσωπικό αυτή τη δύσκολη υγειονομικά περίοδο. Ο ίδιος επεσήμανε πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος και το έργο της δομής στην αποθεραπεία και αποκατάσταση με στόχο την αποϊδρυματοποίηση των ατόμων με βαριές αναπηρίες, ενώ εξέφρασε τη στήριξή του στους εργαζόμενους για τις υπηρεσίες που προσφέρουν καθημερινά στην ανακούφιση των πασχόντων.

Στη συνέχεια ο βουλευτής μαζί με τη συντονίστρια του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ροδόπης Αγγελική Κουγιουμτζόγλου, επισκέφθηκε το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας «αξίΖΩ» του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης «Άγιοι Θεόδωροι. Ο κ. Χαρίτου εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ χαιρέτησε και μετέφερε τις ευχές όλων στην πολύ όμορφη και ζεστή γιορτή που ήταν σε εξέλιξη με τη μουσική ορχήστρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης για τα άτομα με αναπηρία, τους εργαζόμενους της δομής, καθώς και την πρόεδρο και την διοίκηση  του συλλόγου. Ο βουλευτής με την πρόεδρο του Συλλόγου «Άγιοι Θεόδωροι» Νατάσα Λιβεριάδου και τον διευθυντή Ηλία Ποιμενίδη περιηγήθηκε στις νέες εγκαταστάσεις του Συλλόγου όπου παράγονται χειροποίητα προϊόντα από τα άτομα με αναπηρία με στόχο την επαγγελματική ενασχόλησή τους και την κοινωνική τους ένταξη.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood