• Οι μικρές πράξεις κάνουν τη διαφορά!

Το Followgreen του Δήμου Κομοτηνής μας καλεί να γιορτάσουμε οικολογικά τις φετινές γιορτές χωρίς να χρειάζεται να ανατρέψουμε όλες μας τις συνήθειες! Με μικρές αλλαγές στον τρόπο που θα γιορτάσουμε, καταφέρνουμε να μην επιβαρύνουμε το περιβάλλον με περιττές σπατάλες, όπως μεγάλες ποσότητες φαγητού στο γιορτινό τραπέζι που δεν δύνανται να καταναλωθούν, και μη ανακυκλώσιμα περιτυλίγματα δώρων και γλυκών!

Λάβε μέρος στο Green Mission «Ιδέες & Tips για οικολογικές γιορτές!», και κέρδισε ένα οικολογικό δοχείο φαγητού:

www.followgreen.gr/komotini/Mission/Single/3112

Κάθε 10 ημέρες, μία νέα «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών για να προσφέρει εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης, καθώς και υπέροχα δώρα! Ο χρήστης, για να λάβει τους πόντους επιβράβευσης, καλείται να ολοκληρώσει με επιτυχία όλα τα βήματα της «Πράσινης Αποστολής – Green Mission» και να δηλώσει συμμετοχή στην τρέχουσα κλήρωση.

Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση

Η ανάδειξη της/του νικήτριας/τή της κλήρωσης πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής της/του νικήτριας/τή μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων της/του. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.

Followgreen Δήμου Κομοτηνής: Παίξε & Κέρδισε Δώρα – Μάθε πώς θα γιορτάσεις φέτος οικολογικά!