Τρεις εορταστικές συναυλίες θα διοργανώσει η ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής κάτω από το φωτισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο δημοτικό πάρκο Αγίας Παρασκευής.

Συγκεκριμένα:

  • Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου στις 5:30 μ.μ.

Η big band “Allegro”, που αποτελείται από δεκατρία μέλη, υπό τη διεύθυνση του Νικόλαου Ιερώνυμου, θα σκορπίσει Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στέλνοντας το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου.

  • Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, στις 7 μ.μ.

Οι αγαπημένοι “3 GENS” δίνουν τον δικό τους τόνο στο κλίμα των γιορτών. Παίζουν οι μουσικοί: Γιάννης Τζατζανάς (αρμόνιο), Γιάννης Κουλαουζίδης (μπάσο), Αλέξανδρος Κίνας, (κιθάρα) Κωσταντίνος Κυριάκου (ντραμς). Στο τραγούδι οι Σταύρος Παυλίδης και Πόλυ Λακάκη. Σε περίπτωση κακοκαιρίας η συναυλία θα μεταφερθεί στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Παπανικολάου όπου θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πανδημία.

  • Δευτέρα 3 Ιανουαρίου, στις 7 μ.μ.

Οι μοναδικοί “Mice, the Swing Band”, υποδέχονται τον νέο χρόνο με κέφι και αισιοδοξία: Παίζουν οι μουσικοί: Δημήτρης Αμπελίδης (σαξόφωνο), Αλέκος Δασκαλόπουλος (τύμπανα), Χρυσόστομος Κεπελής (ακουστική κιθάρα), Αλέξανδρος Κίνας (ηλεκτρική κιθάρα), Γιώργος Μπάτζιος (πλήκτρα), Άγγελος Κιουρτζίδης (σαξόφωνο alto). Στο τραγούδι η Κική Τσαλίκη. Σε περίπτωση κακοκαιρίας η συναυλία θα μεταφερθεί στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Παπανικολάου όπου θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πανδημία.

Κομοτηνή: Τρεις εορταστικές συναυλίες στο δημοτικό πάρκο Αγίας Παρασκευής