Αντιπλημμυρικό έργο 3 εκ. € χρηματοδοτεί η Περιφέρεια ΑΜ-Θ στα Λιμενάρια Θάσου

Ιδιαίτερα σημαντικό και αναγκαίο έργο.
4 (46)

Τη χρηματοδότηση ενός ιδιαίτερα σημαντικού έργου, που θα συμβάλει στην αντιπλημμυρική προστασία του οικισμού Λιμεναρίων Θάσου, και το οποίο θα χρηματοδοτηθεί με πόρους του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας ΑΜ-Θ άνω των 3 εκατομμυρίων ευρώ, ενέκρινε ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος.

Συγκεκριμένα το έργο αφορά στη διευθέτηση του κεντρικού χειμάρρου που διαρρέει τα Λιμενάρια, σε μήκος 615 μέτρων.

Ειδικότερα, το έργο, το οποίο σχεδιάστηκε και θα υλοποιηθεί από τον Δήμο Θάσου, προβλέπει μεταξύ άλλων την επίστρωση της κοίτης του χειμάρρου με σκυρόδεμα και την τοποθέτηση ειδικών λιθοδομών στις όχθες του.

Εν όψει της εξέλιξης, ο κ. Μέτιος επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Κώστα Αντωνιάδη και τον Αντιπεριφερειάρχη Αλιευτικής Πολιτικής Ανδρέα Καραγιώργη, και είχαν σύσκεψη για θέματα του νησιού με τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασία Στράτο Πυρήνα, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Σωτήρη Στρατηγέντα, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας Σταύρο Τσολάκη, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Θάσου Κώστα Μανίτσα, και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου Δημήτρη Μανίτσα. Στη σύσκεψη παρών ήταν και ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Ζαμπέκος.

Αντιπλημμυρικό έργο 3 εκ. € χρηματοδοτεί η Περιφέρεια ΑΜ-Θ στα Λιμενάρια Θάσου Αντιπλημμυρικό έργο 3 εκ. € χρηματοδοτεί η Περιφέρεια ΑΜ-Θ στα Λιμενάρια Θάσου Αντιπλημμυρικό έργο 3 εκ. € χρηματοδοτεί η Περιφέρεια ΑΜ-Θ στα Λιμενάρια Θάσου Αντιπλημμυρικό έργο 3 εκ. € χρηματοδοτεί η Περιφέρεια ΑΜ-Θ στα Λιμενάρια Θάσου

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood