Συγκινητικά “ευχαριστώ” ασθενών Covid προς το προσωπικό του Νοσοκομείου Κομοτηνής

Συγκινητικά είναι τα μηνύματα που λαμβάνουν οι εργαζόμενοι στο "Σισμανόγλειο" Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής και δη στην Κλινική Covid, καθώς και η διοίκηση του ιδρύματος, από πολίτες που νόσησαν από τον κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτούν.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Συγκινητικά είναι τα μηνύματα που λαμβάνουν οι εργαζόμενοι στο “Σισμανόγλειο” Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής και δη στην Κλινική Covid, καθώς και η διοίκηση του ιδρύματος, από πολίτες που νόσησαν από τον κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτούν.

Επιπλέον, με τα ευχαριστήρια αυτά μηνύματα, οι ιαθέντες, απευθύνοντας και τα συγχαρητήριά τους στο προσωπικό του νοσοκομείου, αναδεικνύουν την αξία του λειτουργήματός τους υπηρετώντας με αυταπάρνηση και ευσυνειδησία το κοινωνικό σύνολο.

Είναι χαρακτηριστική η ευχαριστήρια-συγχαρητήρια επιστολή που έστειλε στη Διοικήτρια του Νοσοκομείου, Μάγδα Γιαμουστάρη, συμπολίτισσά μας που νόσησε και κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία της:

“Νοσηλεύτηκα στην κλινική Covid-19 του γενικού νοσοκομείου Κομοτηνής, θύμα και εγώ της πανδημίας που μαστίζει τόσο το πανελλήνιο όσο και την παγκόσμια κοινότητα. Υπήρξα από τους νοσήσαντες που δυστυχώς ο ιός επεφύλαξε δύσκολη εξέλιξη, με αποτέλεσμα να επιβάλλεται η νοσηλεία μου στο ίδρυμα το οποίο διευθύνετε, με αίσια τελικά έκβαση. Θα ήθελα λοιπόν μέσα από εσάς να ευχαριστήσω δημόσια όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τις πραγματικά άοκνες προσπάθειες που καθημερινά καταβάλλουν υπό αντίξοες συνθήκες προσπαθώντας να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο αυτό αγώνα κατά της πανδημίας. Αποτέλεσμα των προσπαθειών αυτών ήταν η έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία μου σε σύντομο χρονικό διάστημα, και η επάνοδός μου στο οικείο μου περιβάλλον δίπλα στους αγαπημένους μου. Πραγματικά δεν βρίσκω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου: α) στο ιατρικό προσωπικό τόσο του ΤΕΠ όσο και της κλινικής Covid που από την πρώτη στιγμή μέχρι και το εξιτήριό μου με φρόντισαν με ενδιαφέρον και επαγγελματισμό, β) στην προϊσταμένη του τμήματος που συντόνισε απρόσκοπτα τη συνολική προσπάθεια τόσο της δικής μου φροντίδας όσοι και των συνανθρώπων μου που νοσηλευόμενοι έδιναν δίπλα μου τη μάχη κατά του ιού, γ) στο νοσηλευτικό προσωπικό που με υποστήριξε τόσο υγειονομικά όσο και ηθικά στη δοκιμασία που πέρασα. Τέλος, θα ήθελα ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω τον ιατρό πνευμονολόγο κ. Παπαχρήστου Κοσμά που με την επιστημονική του κατάρτιση έδωσε τέλος στην περιπέτεια της υγείας μου καθοδηγώντας με στη συνέχιση και ολοκλήρωση της θεραπείας μου στο σπίτι. Θα παρακαλούσα να γίνει ανάρτηση του ευχαριστηρίου σε σημείο του νοσοκομείου – όπου εσείς κρίνετε – καθώς θεωρώ χρέος μου να γίνει γνωστό ως ελάχιστη ανταμοιβή στους ανθρώπους αυτούς που δίπλα μου έδωσαν μια νικηφόρα μάχη κατά της  Covid-19“.

Συγκινητικά "ευχαριστώ" ασθενών Covid προς το προσωπικό του Νοσοκομείου Κομοτηνής

Σε άλλο μήνυμά της, έτερη συμπολίτισσά μας, αναφέρει: Νοσηλεύτηκα στην κλινική Covid-19. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το προσωπικό που εργάζεται στην εν λόγω κλινική, όχι μόνο γιατί τους οφείλω την ταχεία ανάρρωσή μου, αλλά και επειδή το διάστημα που ήμουν στον θάλαμο, χωρίς την οικογένειά μου, ήταν όλοι εύθυμοι, οικείοι, και έδειχναν καθημερινά το ενδιαφέρον τους για εμάς τους νοσηλευόμενους. Εύχομαι να είστε γεροί και να συνεχίσετε με την ίδια δύναμη το δύσκολο έργο σας. Σας ευχαριστώ“.

Συγκινητικά "ευχαριστώ" ασθενών Covid προς το προσωπικό του Νοσοκομείου Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood