Ολοκληρώθηκε στο Πολυλειτουργικό Κέντρο Κομοτηνής η τριήμερη διανομή προϊόντων προς τους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD) από τον Δήμο Κομοτηνής που είναι ο επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Ροδόπης.

Συνολικά 1.800 ωφελούμενοι παρέλαβαν προϊόντα σε καθορισμένη ημέρα και ώρα, κατόπιν ραντεβού. Επιπλέον, σε 120 άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, καθώς επίσης σε ηλικιωμένους, παραδόθηκαν τα προϊόντα κατ’ οίκoν.

Δήμος Κομοτηνής: Ολοκληρώθηκε η διανομή των προϊόντων ΤΕΒΑΟι ωφελούμενοι παρέλαβαν: Νωπό προϊόν (κοτόπουλο,  μοσχάρι), πελτέ ντομάτας, κριθαράκι, ρύζι, φασόλια, φακές, ρεβίθια, ακτινίδια, μήλα, λεμόνια, πορτοκάλια, γάλα μακράς διάρκειας, ζάχαρη, ζυμαρικά, μπισκότα, σαμπουάν, αφρόλουτρο, υγρό πιάτων, υγρό σαπούνι χεριών, υγρό πλυντηρίου για πλύσιμο ρούχων.

Δήμος Κομοτηνής: Ολοκληρώθηκε η διανομή των προϊόντων ΤΕΒΑΣτην όλη διαδικασία διανομής των προϊόντων τηρήθηκαν και αυτή τη φορά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα από την πλευρά του Δήμου Κομοτηνής.

Παρών ήταν ο Αντιδήμαρχος  Κοινωνικών Θεμάτων και Αλληλεγγύης Γιάννης Μουρτίδης που συντόνισε τη διανομή των προϊόντων.

Δήμος Κομοτηνής: Ολοκληρώθηκε η διανομή των προϊόντων ΤΕΒΑΣτην προετοιμασία και τη διανομή των αγαθών, στο έργο των υπαλλήλων της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κομοτηνής, συνέδραμαν τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Κομοτηνής και του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Τα νωπά προϊόντα που περισσεύουν λόγω μη προσέλευσης των δικαιούχων, δίνονται στα πιστοποιημένα συσσίτια του Δήμου Κομοτηνής και της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Δήμος Κομοτηνής: Ολοκληρώθηκε η διανομή των προϊόντων ΤΕΒΑ