Ένα μαγευτικό ταξίδι στον άγνωστο κόσμο των ευρωπαϊκών κάστρων, έρχεται τις γιορτές στο OPEN.

Ντοκιμαντέρ που μας ταξιδεύουν σε θρυλικές εποχές του παρελθόντος και αποκαλύπτουν τις κρυμμένες ιστορίες τους μέσα από τα μάτια της Φύσης.

Τα «Παραμυθένια Κάστρα» της Ευρώπης σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN!

Τα "Παραμυθένια Κάστρα" της Ευρώπης σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPENΕμβληματικά κάστρα της Ευρώπης παραμένουν ακόμα και σήμερα μάρτυρες ενός θυελλώδους παρελθόντος. Κάποτε φιλοξενούσαν βασιλικές οικογένειες και στρατηγούς. Σήμερα φιλοξενούν τα σημάδια της Ιστορίας αλλά και ένα δικό τους οικοσύστημα που τα καθιστά αναπόσπαστο μέρος του φυσικού τοπίου. Μέσα από αυτό το οικοσύστημα ξετυλίγεται η ιστορία του κάθε κάστρου.

Οι “πέτρες” του κάστρου της Χαϊδελβέργης έχουν τα δικά τους μυστικά· το βασίλειο των νυκτόβιων πλασμάτων βρίσκει την ιδανική θέση του στο κάστρο Καρκασσόν της Γαλλίας· το κάστρο Πρετζάμα είναι αναπόσπαστο μέρος της άγριας φύσης της Σλοβενίας.

Τα "Παραμυθένια Κάστρα" της Ευρώπης σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN

 

  • Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου στις 15:00 ταξιδεύουμε μέχρι τη μαγευτική πόλη της Γερμανίας, τη Χαϊδελβέργη, και μαθαίνουμε όλα τα μυστικά που κρύβουν οι “πέτρες” της.
  • Την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου στις 15:00 το κάστρο της Καρκασόν στη Γαλλία ξεδιπλώνει τον δικό του μαγικό κόσμο.
  • Την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, παραμονή Πρωτοχρονιάς, στις 15:00, το κάστρο Πρετζάμα στη Σλοβενία αποκαλύπτει τη δική του ιστορία.
  • Την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου στις 15:00, σε πρώτο πλάνο έρχονται οι κήποι του κάστρου της Αλάμπρας στην Ισπανία οι οποίοι θυμίζουν οάσεις.
  • Την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου στις 15:00 ταξιδεύουμε στο κάστρο Νοϊσβανστάιν της Γερμανίας το οποίο μοιάζει να έχει βγει μέσα από το πιο μαγικό παραμύθι.

Τα πιο μεγαλοπρεπή κάστρα της Ευρώπης, μέσα από τα μάτια…των καινούργιων τους υπηκόων.

Οι δικές μας Γιορτές είναι OPEN!

Τα "Παραμυθένια Κάστρα" της Ευρώπης σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN