Ανέγερση στρατιωτικών κατοικιών στις Σάπες πρότεινε στον Ν. Χαρδαλιά ο Ντ. Χαριτόπουλος

Καθώς και την αξιοποίηση του κατασκηνωτικού κέντρου Πετρωτών και την κατασκευή έργων υδροδότησης των στρατιωτικών μονάδων που υπάρχουν στα γεωγραφικά όρια του Δήμου.
3 (68)

Επίσκεψη στις Σάπες πραγματοποίησε σήμερα ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς στο πλαίσιο περιοδείας του στη Θράκη και ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών Ντίνου Χαριτόπουλου.

Ο Υφυπουργός στις Σάπες επισκέφθηκε οικόπεδο έκτασης δεκατριών στρεμμάτων ιδιοκτησίας του Δήμου το οποίο η δημοτική αρχή έχει προτείνει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να ανεγείρει στρατιωτικές κατοικίες που θα χρησιμοποιηθούν για τη στέγαση στελεχών που υπηρετούν σε μονάδες της περιοχής.

Παράλληλα ο κ. Χαρδαλιάς είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον κ. Χαριτόπουλο θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως η από κοινού αξιοποίηση του κατασκηνωτικού κέντρου Πετρωτών και η αναγκαιότητα κατασκευής έργων υδροδότησης των στρατιωτικών μονάδων που υπάρχουν στα γεωγραφικά όρια του Δήμου.

Ανέγερση στρατιωτικών κατοικιών στις Σάπες πρότεινε στον Ν. Χαρδαλιά ο Ντ. ΧαριτόπουλοςΟ Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει μέχρι τώρα για θέματα που αφορούν τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών.

Τέλος ο κ. Χαρδαλιάς υπέγραψε στον κατάλογο του “Κύκλου Φίλων του Αρχαίου Θεάτρου Μαρώνειας”, μιας πρωτοβουλίας που στοχεύει στην ένταξη του θεάτρου στα μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco.

Ανέγερση στρατιωτικών κατοικιών στις Σάπες πρότεινε στον Ν. Χαρδαλιά ο Ντ. Χαριτόπουλος

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood