Επίσκεψη στις Σάπες πραγματοποίησε σήμερα ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς στο πλαίσιο περιοδείας του στη Θράκη και ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών Ντίνου Χαριτόπουλου.

Ο Υφυπουργός στις Σάπες επισκέφθηκε οικόπεδο έκτασης δεκατριών στρεμμάτων ιδιοκτησίας του Δήμου το οποίο η δημοτική αρχή έχει προτείνει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να ανεγείρει στρατιωτικές κατοικίες που θα χρησιμοποιηθούν για τη στέγαση στελεχών που υπηρετούν σε μονάδες της περιοχής.

Παράλληλα ο κ. Χαρδαλιάς είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον κ. Χαριτόπουλο θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως η από κοινού αξιοποίηση του κατασκηνωτικού κέντρου Πετρωτών και η αναγκαιότητα κατασκευής έργων υδροδότησης των στρατιωτικών μονάδων που υπάρχουν στα γεωγραφικά όρια του Δήμου.

489abf7e 1 2021 12 17t153230906Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει μέχρι τώρα για θέματα που αφορούν τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών.

Τέλος ο κ. Χαρδαλιάς υπέγραψε στον κατάλογο του “Κύκλου Φίλων του Αρχαίου Θεάτρου Μαρώνειας”, μιας πρωτοβουλίας που στοχεύει στην ένταξη του θεάτρου στα μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco.

57ab2f39 2 2021 12 17t153236466