Επίσκεψη στις Σάπες πραγματοποίησε σήμερα ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς στο πλαίσιο περιοδείας του στη Θράκη και ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών Ντίνου Χαριτόπουλου.

Ο Υφυπουργός στις Σάπες επισκέφθηκε οικόπεδο έκτασης δεκατριών στρεμμάτων ιδιοκτησίας του Δήμου το οποίο η δημοτική αρχή έχει προτείνει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να ανεγείρει στρατιωτικές κατοικίες που θα χρησιμοποιηθούν για τη στέγαση στελεχών που υπηρετούν σε μονάδες της περιοχής.

Παράλληλα ο κ. Χαρδαλιάς είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον κ. Χαριτόπουλο θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως η από κοινού αξιοποίηση του κατασκηνωτικού κέντρου Πετρωτών και η αναγκαιότητα κατασκευής έργων υδροδότησης των στρατιωτικών μονάδων που υπάρχουν στα γεωγραφικά όρια του Δήμου.

Ανέγερση στρατιωτικών κατοικιών στις Σάπες πρότεινε στον Ν. Χαρδαλιά ο Ντ. ΧαριτόπουλοςΟ Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει μέχρι τώρα για θέματα που αφορούν τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών.

Τέλος ο κ. Χαρδαλιάς υπέγραψε στον κατάλογο του “Κύκλου Φίλων του Αρχαίου Θεάτρου Μαρώνειας”, μιας πρωτοβουλίας που στοχεύει στην ένταξη του θεάτρου στα μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco.

Ανέγερση στρατιωτικών κατοικιών στις Σάπες πρότεινε στον Ν. Χαρδαλιά ο Ντ. Χαριτόπουλος