Για τα προβλήματα της τοπικής αγοράς Κομοτηνής θέλησε να ενημερωθεί ο Ευρ. Στυλιανίδης

Επισκέφθηκε το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου και πρότεινε τρόπους διεύρυνσης του καταναλωτικού κοινού.
viber_image_2021-12-16_17-14-45-923

Το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής επισκέφθηκε ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης προκειμένου να ευχηθεί στα μέλη του καλή δύναμη, και να ζητήσει συνεχή και συστηματική συνεργασία για τα ζητήματα της τοπικής αγοράς.

Τον Βουλευτή ενημέρωσε συνολικά η πρόεδρος Κική Κωνσταντινίδου επιδίδοντας του τη σχετική Ετήσια Έκθεση για την αγορά της Ροδόπης του 2020. Όλα τα νέα μέλη ενημέρωσαν για τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικοί επαγγελματίες και κατέθεσαν και σχετικές προτάσεις δράσης.

Για τα προβλήματα της τοπικής αγοράς Κομοτηνής θέλησε να ενημερωθεί ο Ευρ. ΣτυλιανίδηςΟ βουλευτής άκουσε με ενδιαφέρον τα ζητήματα και τόνισε: “Κοινός μας στόχος δεν πρέπει να είναι μόνο η αύξηση του κατά κεφαλήν εισοδήματος των συμπολιτών μας, αλλά και η διεύρυνση του καταναλωτικού μας κοινού. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τρεις τρόπους. Πρώτον, με την αύξηση των φοιτητών και των σπουδαστών της Σχολής Αστυφυλάκων οι οποίοι πρέπει να διευκολύνονται περισσότερο να κυκλοφορούν στην πόλη εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν. Δεύτερον, με την ενθάρρυνση διοργάνωσης εκδηλώσεων και επισκέψεων στη Ροδόπη από σχολεία, συνέδρια, διερχόμενα γκρουπ, Σχολές Δικαστών, Διπλωματική Ακαδημία, Στρατιωτικές Σχολές, κ.ά. Και τρίτον, με πολιτικές προσέλκυσης τουριστών από τα Βαλκάνια με τελικό ή ενδιάμεσο σταθμό τη Ροδόπη, αφού πρώτα διεκδικήσουμε το άνοιγμα της Νυμφαίας και για λεωφορεία με στόχο τις στοχευμένες εκδρομές”.

Επίσης ο Ευριπίδης Στυλιανίδης μίλησε για “ειδικά φορολογικά κίνητρα ώστε να αποφεύγεται η διαρροή καταναλωτών στις γειτονικές χώρες για αγορές”, και επεσήμανε την “ανάγκη διοδίων στον κάθετο άξονα με στόχο τα έσοδα να δαπανώνται εκτός από τη συντήρηση του δρόμου, και για την τουριστική ανάπτυξη του Νομού”.

Η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου ευχαρίστησε τον βουλευτή για την επίσκεψη και δεσμεύτηκε για αλληλοενημέρωση και συστηματική συνεργασία με στόχο τη στήριξη και την ανάπτυξη της τοπικής αγοράς και κοινωνίας.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood