2 χρυσά μετάλλια, 1 αργυρό και 1 χάλκινο, από τους Έλληνες χιονοδρόμους στη Βοσνία

Εντυπωσιακές εμφανίσεις πραγματοποιούν οι Έλληνες χιονοδρόμοι του αλπικού σκι στους διεθνείς αγώνες τεχνικής κατάβασης που διεξάγονται στην Jahorina της Βοσνίας.
eoxa.dt.25.proios

Εντυπωσιακές εμφανίσεις πραγματοποιούν οι Έλληνες χιονοδρόμοι του αλπικού σκι στους διεθνείς αγώνες τεχνικής κατάβασης που διεξάγονται στην Jahorina της Βοσνίας.

Ο Γιάννης Πρώιος ήταν ο μεγάλος νικητής στον αγώνα ανδρών τεχνικής κατάβασης με συνολικό χρόνο 1:45.00. Ο πρωταθλητής μας από την Καστοριά ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και κερδίζοντας 41,27 βαθμούς FIS. Αυτό μάλιστα ήταν το δεύτερο μετάλλιο για τον Γιάννη Πρώιο, αφού είχε προηγηθεί το αργυρό μετάλλιο, μετά από μια επίσης εξαιρετική επίδοση, χάνοντας το χρυσό για μόλις ένα δέκατο του δευτερολέπτου. Ο συνολικός του χρόνος ήταν 1:44.88 και κέρδισε 36,49 βαθμούς FIS.

2 χρυσά μετάλλια, 1 αργυρό και 1 χάλκινο, από τους Έλληνες χιονοδρόμους στη Βοσνία
Ο Γιάννης Πρώιος κατέκτησε δύο μετάλλια, ένα χρυσό και ένα αργυρό.

Ευχάριστη έκπληξη των αγώνων είναι αναμφίβολα η Ραφαηλία Παλάντζα. Στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης έκανε τη μεγάλη έκπληξη και με συνολικό χρόνο 2:05.63 ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου των γυναικών, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Ακολούθησε μάλιστα και η 4η θέση της με χρόνο 2:04.92 στον δεύτερο αγώνα, στην ίδια διοργάνωση, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και οτι έχει μεγάλη αγωνιστική εξέλιξη. Ο χρόνος της, 2:04.92.

Σπουδαία επίδοση στην κατηγορία γυναικών στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης πέτυχε και η Φανή Μαρμαρέλη με χρόνο 2:02.10 τερματίζοντας στην τρίτη θέση και κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, προσθέτοντας ένα ακόμα μετάλλιο στην συλλογή της.

Σκι Αντοχής

Δύο αθλήτριες εκπροσώπησαν τη χώρα μας σε διεθνείς αγώνες σκι αντοχής που έγιναν στην Ελβετία και στην Αυστρία.

Η Μαρία Ντάνου έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Νταβός στα αγωνίσματα ταχύτητας ΕΤ και 10 χιλιομέτρων ΕΤ και βελτίωσε τις επιδόσεις της στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο του αθλήματος με την 83η (313,84 βαθμούς FIS) και 87η (233,11 βαθμούς FIS) θέση αντίστοιχα.

Η Νεφέλη Τίτα αγωνίστηκε στα 5 χιλιόμετρα ΚΛ του διεθνούς αγώνα σκι αντοχής που διεξήχθη στο Seefeld της Αυστρίας και κατέλαβε την 103η θέση, ενώ κέρδισε 277,00 βαθμούς FIS.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood