Αντώνης Γραβάνης: Θα εξαιρεθεί η Κομοτηνή από το άνοιγμα των καταστημάτων στις 10 π.μ.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ προέβη σε επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου & Προστασίας του Καταναλωτή, Σωτήρη Αναγνωστόπουλο, αποσπώντας του τη σχετική δέσμευση.
27112021_540 (1)

Έπειτα από τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης στις 6 Δεκεμβρίου 2021 σχετικά με την αλλαγή της ώρας έναρξης λειτουργίας των καταστημάτων λιανεμπορίου στις 10 π.μ., ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής εξέφρασε με ανακοίνωσή του τη διαμαρτυρία του διερμηνεύοντας τη δυσαρέσκεια των μελών του και την αναστάτωση της τοπικής αγοράς για την αναποτελεσματικότητα του μέτρου στην πόλη της Κομοτηνής.

Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Κομοτηνής, η αλλαγή αυτή δημιούργησε μεγαλύτερο πρόβλημα συνωστισμού στην πόλη, καθώς πολλοί καταναλωτές επισκέπτονται την αγορά τις πρωινές ώρες συνδυάζοντας τις αγορές τους με τις συναλλαγές τους στις υπόλοιπες υπηρεσίες. Η μη λειτουργικότητα εφαρμογής του μέτρου αυτού στην περιοχή, έγκειται στο γεγονός ότι λόγω των τοπικών συνθηκών, το ωράριο της αγοράς έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε το σύνολο των καταστημάτων να κλείνουν κατά τις μεσημεριανές ώρες και να ανοίγουν πάλι το απόγευμα”.

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, Αντώνης Γραβάνης, προέβη σε επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου & Προστασίας του Καταναλωτή, Σωτήρη Αναγνωστόπουλο, κάνοντάς του γνωστή την κατάσταση στην περιοχή καθώς και το αίτημα των τοπικών επιχειρήσεων για άρση του μέτρου. Ακολούθησε νέα επικοινωνία του Αντ. Γραβάνη με τον Σωτ. Αναγνωστόπουλο, με τον Πρόεδρο του ΕΒΕ να αποσπά τη δέσμευση του Γ.Γ. ότι την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 θα ανακοινωθεί η εξαίρεση της Κομοτηνής από το εν λόγω μέτρο.

Εν αναμονή, λοιπόν, και της επίσημης ανακοίνωσης για την ικανοποίηση του αιτήματος του εμπορικού κόσμου της Κομοτηνής, ο κ. Γραβάνης, το Δ.Σ. και στο σύνολό του το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, ευχαριστούν θερμά τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου “για την άμεση ανταπόκρισή του στο πρόβλημα, και στην ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος των εμπόρων της τοπικής κοινωνίας”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood