Τον Δημήτρη Χαρίτου επισκέφθηκε το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης

Συζητήθηκαν θέματα όπως το ασφαλιστικό, το συνταξιοδοτικό, οι αλλαγές στα κριτήρια των μεταθέσεων, οι αποζημιώσεις νυχτερινής απασχόλησης, αλλά και θέματα υγειονομικής περίθαλψης, συνεπειών της πανδημίας, εμπλοκής του στρατιωτικού προσωπικού στο μεταναστευτικό, κ.ά.
Βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου-Ένωση Στρατιωτικών ΠΕ Ροδόπης

Τον βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Δημήτρη Χαρίτου επισκέφθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, σε μία συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης για τους σκοπούς του σωματείου και τα θέματα που απασχολούν τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων.

Θέματα όπως το ασφαλιστικό, το συνταξιοδοτικό, οι αλλαγές στα κριτήρια των μεταθέσεων, οι αποζημιώσεις νυχτερινής απασχόλησης, αλλά και θέματα υγειονομικής περίθαλψης, συνεπειών της πανδημίας, εμπλοκής του στρατιωτικού προσωπικού στο μεταναστευτικό, κ.ά.

Ο βουλευτής ευχαρίστησε τους εκπρόσωπους των στρατιωτικών για την ενημέρωση, τους συνεχάρη για τις πρωτοβουλίες τους, σημειώνοντας ότι “η αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών από την Πολιτεία θα συμβάλλει στην ενδυνάμωση ακόμη περισσότερο του αξιόμαχου των ενόπλων δυνάμεων”, και δεσμεύτηκε ότι ως μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής θα παρακολουθεί προσεκτικά όλα όσα που τέθηκαν στη συζήτηση.

Τέλος τους διαβεβαίωσε ότι στο πλαίσιο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την ανάδειξη και προώθηση στη Βουλή “για επίλυση των ώριμων αυτών προβλημάτων”.

Τον Δημήτρη Χαρίτου επισκέφθηκε το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood