Σύμπραξη κοινωνικής ευαισθησίας με αποδέκτη το παράρτημα Αποκατάστασης & Αποθεραπείας Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής

Το παράρτημα Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Κομοτηνής Ιωάννης Γκαράνης και ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης Δημήτρης Λουρίκας.
DSC03542

Το παράρτημα Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής επισκέφθηκαν σήμερα ο Δήμαρχος Κομοτηνής Ιωάννης Γκαράνης και ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης Δημήτρης Λουρίκας.

Συναντήθηκαν με την πρόεδρο Αναστασία Τζαμπαζλή και την Αρετή Γκότση, υπεύθυνη του παραρτήματος από το Δ.Σ., και συζήτησαν για το αίθριο που σχεδιάζουν να κατασκευαστεί  επιτρέποντας την υλοποίηση ψυχαγωγικών, αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων για τους ωφελούμενους της δομής.

Στο παράρτημα βρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργος Σταμάτης, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιεί στην περιοχή, κι ενημερώθηκε σχετικά με την πρωτοβουλία του Δήμου Κομοτηνής.

Στη συνάντηση ήταν παρούσα και η Άρτεμη Τσολάκη, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του δρομικού κινήματος Santa Run το οποίο φέτος επέλεξε να στηρίξει το παράρτημα, ενεργοποιώντας την αλληλεγγύη πολιτών όλων των ηλικιών.

Σύμπραξη κοινωνικής ευαισθησίας με αποδέκτη το παράρτημα Αποκατάστασης & Αποθεραπείας Παιδιών με Αναπηρία ΚομοτηνήςΟ κ. Λουρίκας εξήγησε πως η διοικούσα επιτροπή του ΤΕΕ αποδέχτηκε το αίτημα της κοινωνικής δράσης Santa Run για τον σχεδιασμό του υπαίθριου χώρου προκειμένου να διαμορφωθεί ένας χώρος κατάλληλος για χρήση από τα παιδιά, με το χρηματικό ποσό που συγκεντρώνει η δράση. Το Επιμελητήριο προχώρησε στη συγκρότηση εθελοντικής ομάδας εργασίας.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής διαβεβαίωσε για τη στήριξη του Δήμου στα σχέδιά τους, και συνεχάρη το προσωπικό στο πρόσωπο της κ. Γκότση και της κ. Τζαμπαζλή για την άριστη δουλειά που γίνεται και τον υποδειγματικό τρόπο λειτουργίας της δομής. Σχολίασε βέβαια ότι η τοποθεσία λειτουργεί ενίοτε απαγορευτικά για την επίσκεψη δημοτών, τονίζοντας ότι «αυτό δεν σημαίνει πως αυτά τα παιδιά δεν είναι στην καρδιά όλων μας». 

Σύμπραξη κοινωνικής ευαισθησίας με αποδέκτη το παράρτημα Αποκατάστασης & Αποθεραπείας Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής«Το ΤΕΕ Θράκης ευχαριστεί τον Δήμο Κομοτηνής για τη δυνατότητα που μας δίνει να συνεργαστούμε και σ’ αυτόν τον τομέα, καθώς το ΤΕΕ συνεργάζεται ως τεχνικός σύμβουλος του κράτους με τον Δήμο για τεχνικά θέματα. Μέσα από τη συγκεκριμένη προσπάθεια δείχνουμε και το κοινωνικό πρόσωπο του Επιμελητηρίου, κι αυτό είναι μεγάλη χαρά για τα μέλη μας, να βρισκόμαστε δίπλα στην κοινωνία», ανέφερε ο κ. Λουρίκας.

«Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Κομοτηνής για την υλοποίηση ενός ονείρου των παιδιών, αυτό της ψυχαγωγίας τους σε συγκεκριμένο χώρο» σχολίασε η κ. Τζαμπαζλή.

Σύμπραξη κοινωνικής ευαισθησίας με αποδέκτη το παράρτημα Αποκατάστασης & Αποθεραπείας Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood