“Νέο αέρα και πολιτική αυτονομία και στη Ροδόπη, που θα φανεί στις επόμενες αυτοδιοικητικές, βουλευτικές και όποιες άλλες εκλογές”, θα φέρει η πιθανή εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, εκτίμησε ο εκπρόσωπός του στη Ροδόπη, Γιώργος Μανανάς, με δηλώσεις του πριν από λίγο, προσθέτοντας πως “το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει και είναι καιρός να το νιώσουν και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ”.

“Αύριο θα είναι μια άλλη μέρα”, συμπλήρωσε ο κ. Μανανάς, καθώς όπως υπογράμμισε, “ο Νίκος Ανδρουλάκης θα εργαστεί για το καλό της πατρίδας και για τα θέματα που απασχολούν τη Θράκη και τη Ροδόπη”.

Ερωτηθείς, δε, για το κλίμα πόλωσης της προηγούμενης εβδομάδας (θυμηθείτε εδώ και εδώ), σχολίασε πως “αυτός που πολώνει το κλίμα είναι αυτός που χάνει”, έκανε ωστόσο λόγο για “ειρηνική επόμενη μέρα”.

[VID] Γιώργος Μανανάς: "Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει και είναι καιρός να το νιώσουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ" [VID] Γιώργος Μανανάς: "Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει και είναι καιρός να το νιώσουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ" [VID] Γιώργος Μανανάς: "Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει και είναι καιρός να το νιώσουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ" [VID] Γιώργος Μανανάς: "Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει και είναι καιρός να το νιώσουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ" [VID] Γιώργος Μανανάς: "Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει και είναι καιρός να το νιώσουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ" [VID] Γιώργος Μανανάς: "Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει και είναι καιρός να το νιώσουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ" [VID] Γιώργος Μανανάς: "Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει και είναι καιρός να το νιώσουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ"[VID] Γιώργος Μανανάς: "Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει και είναι καιρός να το νιώσουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ"