Οκτώ πιτσιρικάδες και νεαροί ποδοσφαιριστές που έκαναν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα και γαλουχήθηκαν σε μία από τις κορυφαίες πανελλαδικά ακαδημίες της χώρας, σε αυτήν δηλαδή του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ανέβηκαν σκαλοπάτι συνεχίζοντας τη σταδιοδρομία τους με μεταγραφή στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και της Ξάνθης.

Ταυτόχρονα, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής και είχε μεταγραφεί στην Ξάνθη, υπέγραψε με την ομάδα της γειτονικής πόλης επαγγελματικό συμβόλαιο σε ηλικία 17 ετών.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους:
  • Χρήστος Δανίδης και Μάριος Καλπακίδης (γεννημένοι το 2009), μεταγράφηκαν στην ομάδα Κ13 των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
  • Γιάννης Βουνάτσος, Αχιλλέας Ζαφειριάδης, Γιάννης Τσιλιγγίρης (γεννημένοι το 2009) μεταγράφηκαν στην ομάδα Κ13 των τμημάτων υποδομής του Α.Ο. ΞΑΝΘΗΣ.
  • Θεόδωρος Κατσαούνης (γεννημένος το 2007) μεταγράφηκε στην ομάδα Κ15 των τμημάτων υποδομής του Α.Ο. ΞΑΝΘΗΣ.
  • Στέλιος Μαλλές (γεννημένος το 2006) μεταγράφηκε στην ομάδα Κ17 των τμημάτων υποδομής του Α.Ο. ΞΑΝΘΗΣ.
  • Δημήτρης Ντίνος (γεννημένος το 2008) μεταγράφηκε στην ομάδα Κ15 των τμημάτων υποδομής του Α.Ο. ΞΑΝΘΗΣ.
  • Αλέξανδρος Τσομπανιδης (γεννημένος το 2004), πρώην αθλητής και “σπλάχνο” της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής που σε ηλικία 14  ετών είχε μεταγραφεί στην ομάδα του Α.Ο. Ξάνθης, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.
Εντυπωσιακή παραγωγή ταλέντων από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Κομοτηνής“Ως Διοίκηση μόνο υπερήφανοι μπορούμε να είμαστε βλέποντας τα παιδιά μας να προχωρούν και να εξελίσσονται. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά να έχουν υγεία, και μέσα από τη δουλειά τους να διαγράψουν πετυχημένες σταδιοδρομίες και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους”, δηλώνει ο γενικός διευθυντής της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, Δημήτρης Παγωνίδης, που δεν ξεχνά να μνημονεύσει και τον αείμνηστο πρόεδρο του Συλλόγου, Γιώργο Μαρινάκη, αφιερώνοντας την εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών στη μνήμη του. “Είναι πάντα μαζί μας ο πρόεδρός μας και είμαι σίγουρος οτι είναι και αυτός υπερήφανος εκεί ψηλά!”, αναφέρει συγκινημένος.
Εντυπωσιακή παραγωγή ταλέντων από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Κομοτηνής Εντυπωσιακή παραγωγή ταλέντων από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Κομοτηνής Εντυπωσιακή παραγωγή ταλέντων από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Κομοτηνής Εντυπωσιακή παραγωγή ταλέντων από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Κομοτηνής Εντυπωσιακή παραγωγή ταλέντων από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Κομοτηνής Εντυπωσιακή παραγωγή ταλέντων από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Κομοτηνής Εντυπωσιακή παραγωγή ταλέντων από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Κομοτηνής Εντυπωσιακή παραγωγή ταλέντων από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Κομοτηνής