Δείπνο στους Μητροπολίτες και στους Τοποτηρητές των Μουφτειών Θράκης, παρέθεσε ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης, κατά την έναρξη της επίσκεψής του στην Αλεξανδρούπολη, εν όψει της ανακήρυξής του ως Επίτιμου Δημότη του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Το μήνυμα που εκπέμφθηκε, όπως σημείωσε ο κ. Δένδιας, αφορά στο “πνεύμα ενότητας, αλληλοσεβασμού και ειρηνικής συνύπαρξης χριστιανών και μουσουλμάνων”.

Στο δείπνο παρακάθησαν οι Επίσκοποι, Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος & Σουφλίου κ.κ. Δαμασκηνός, Αλεξανδρουπόλεως & Τραϊανουπόλεως κ.κ. Άνθιμος, Μαρωνείας & Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, και Ξάνθης & Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων, και οι Τοποτηρητές των Μουφτειών, Διδυμοτείχου κ. Χαμζά Οσμάν, Κομοτηνής κ. Τζιχάτ Χαλήλ, και Ξάνθης κ. Μπιλάλ Καρά Χαλήλ.

Αλεξανδρούπολη: Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε δείπνο στους Μητροπολίτες και στους Μουφτήδες της Θράκης Αλεξανδρούπολη: Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε δείπνο στους Μητροπολίτες και στους Μουφτήδες της Θράκης Αλεξανδρούπολη: Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε δείπνο στους Μητροπολίτες και στους Μουφτήδες της Θράκης Αλεξανδρούπολη: Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε δείπνο στους Μητροπολίτες και στους Μουφτήδες της Θράκης