Το πρότυπο εργαστήριο χειροποίητων προϊόντων “ΑΞΙΖΩ Ι.Κ.Ε.” του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ νοητικής υστέρησης Ροδόπης “Άγιοι Θεόδωροι” στην Καρυδιά Ροδόπης επισκέφθηκαν μέλη του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Ροδόπης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Ο Διευθυντής Ηλίας Ποιμενίδης, εργαζόμενοι και μέλη του συλλόγου, καθώς και τρία από τα παιδιά που βοηθούν στην επεξεργασία και παραγωγή των προϊόντων, υποδέχθηκαν εγκάρδια στους επισκέπτες, τους ενημέρωσαν για τη λειτουργία του εργαστηρίου, και στη συνέχεια τους ξενάγησαν στους χώρους παρασκευής των προϊόντων.

Επίσκεψη ΙΡΑ Ροδόπης στο εργαστήριο "Αξίζω": "Servo per Amikeco/Υπηρετώ δια της Φιλίας" Απώτερος σκοπός του εργαστηρίου είναι η ομαλή ένταξη των παιδιών με αναπηρία στον χώρο εργασίας.

Επίσκεψη ΙΡΑ Ροδόπης στο εργαστήριο "Αξίζω": "Servo per Amikeco/Υπηρετώ δια της Φιλίας"Τα μέλη του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Ροδόπης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ενίσχυσαν τον σύλλογο αγοράζοντας προϊόντα, ευχήθηκαν στους ανθρώπους του “καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο εγχείρημά τους”, και τους διαβεβαίωσαν πως θα είναι δίπλα τους σε κάθε τους ενέργεια και δράση, στέλνοντας το μήνυμα Servo per Amikeco / Υπηρετώ δια της Φιλίας”.

Επίσκεψη ΙΡΑ Ροδόπης στο εργαστήριο "Αξίζω": "Servo per Amikeco/Υπηρετώ δια της Φιλίας"