Συγχαρητήρια της Ε.Α.Υ. Ροδόπης

Συγχαρητήρια της Ε.Α.Υ. Ροδόπης.
1 - 2021-12-01T193427.534

Συγχαρητήρια ανακοίνωση προς τους αστυνομικούς που οργάνωσαν και έφεραν εις πέρας επιχείρηση σύλληψης 38 ατόμων για διακίνηση ναρκωτικών και μεταφορά παράνομων μεταναστών, εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης.

Η ανακοίνωση:

“Το Δ.Σ. της Ένωσής μας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους συναδέλφους της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τ.Α. Κομοτηνής οι οποίοι μετά από κατάλληλη αξιολόγηση, αξιοποίηση στοιχείων και πολύμηνη επιτήρηση της δράσης κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, κατάφεραν την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν όχι μόνο στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αλλά και στη προώθηση παράνομων μεταναστών στην ενδοχώρα.

Επίσης εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στις συναδέλφισσες και στους συναδέλφους μας που συμμετείχαν στην αστυνομική επιχείρηση η οποία πραγματοποιήθηκε στις πόλεις της Κομοτηνής, της Αλεξανδρούπολης, της Θεσσαλονίκης και συνελήφθησαν 38 μέλη του κυκλώματος.

Ακόμη ένα καίριο πλήγμα στην εγκληματικότητα δόθηκε από τους αστυνομικούς της Δ.Α. Ροδόπης οι οποίοι επιδεικνύοντας διαχρονικά υψηλό επαγγελματισμό και φιλότιμο, κατάφεραν να εδραιώσουν το αίσθημα ασφάλειας και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας στο έργο που παράγει το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, γεγονός που μας γεμίζει συναισθήματα υπερηφάνειας”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood