Τα Χριστούγεννα φτάνουν! Βρείτε Έλατα και Αλεξανδρινά στη Φυταγορά Ροδόπης!

Τα φετινά Χριστούγεννα δώστε ιδιαίτερο τόνο στον στολισμό του χώρου σας.
ΦΥΤΑΓΟΡΑ ΡΟΔΟΠΗΣ ΕΛΑΤΑ

Τα φετινά Χριστούγεννα δώστε ιδιαίτερο τόνο στον στολισμό του χώρου σας.

Επισκεφθείτε τη Φυταγορά Ροδόπης του Σοφοκλή Αποστολίδη στην οδό Σισμάνογλου 53, και βρείτε Έλατα ελληνικής παραγωγής ριζωμένα και κομμένα σε πολλές διαστάσεις, καθώς και Αλεξανδρινά* σε πολλά χρώματα, αλλά και κυκλάμινα σε διάφορα μεγέθη και χρωματισμούς.

Δημιουργείστε αυθεντική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο σπίτι ή στο κατάστημά σας, ή και κάντε ένα ξεχωριστό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Εννοείται οτι στη Φυταγορά Ροδόπης του Σοφοκλή Αποστολίδη θα βρείτε και ό,τι άλλο φυτό προτιμάτε καθώς και ό,τι χρειάζεστε για τον κήπο σας. 

*Το Αλεξανδρινό αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του εορταστικού στολισμού σε σπίτια και καταστήματα, όμως η ομορφιά του δεν σταματάει εκεί, καθώς μπορούμε να το διατηρήσουμε όλο τον χρόνο ως φυτό εξωτερικού χώρου. Είναι εξωτικό φυτό που κατάγεται από τα τροπικά δάση του Μεξικού. Ονομάζεται και Ποϊνσέτια, από το όνομα του Αμερικανού Πρέσβη J.R. Poinsett που έζησε στο Μεξικό στις αρχές του 19ου αιώνα και στη συνέχεια διέδωσε το λουλούδι στις ΗΠΑ. Σταδιακά η Ποϊνσέτια έγινε το φυτό-σύμβολο των Χριστουγέννων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα Χριστούγεννα φτάνουν! Βρείτε Έλατα και Αλεξανδρινά στη Φυταγορά Ροδόπης! Τα Χριστούγεννα φτάνουν! Βρείτε Έλατα και Αλεξανδρινά στη Φυταγορά Ροδόπης! Τα Χριστούγεννα φτάνουν! Βρείτε Έλατα και Αλεξανδρινά στη Φυταγορά Ροδόπης! Τα Χριστούγεννα φτάνουν! Βρείτε Έλατα και Αλεξανδρινά στη Φυταγορά Ροδόπης! Τα Χριστούγεννα φτάνουν! Βρείτε Έλατα και Αλεξανδρινά στη Φυταγορά Ροδόπης! Τα Χριστούγεννα φτάνουν! Βρείτε Έλατα και Αλεξανδρινά στη Φυταγορά Ροδόπης! Τα Χριστούγεννα φτάνουν! Βρείτε Έλατα και Αλεξανδρινά στη Φυταγορά Ροδόπης! Τα Χριστούγεννα φτάνουν! Βρείτε Έλατα και Αλεξανδρινά στη Φυταγορά Ροδόπης! Τα Χριστούγεννα φτάνουν! Βρείτε Έλατα και Αλεξανδρινά στη Φυταγορά Ροδόπης! Τα Χριστούγεννα φτάνουν! Βρείτε Έλατα και Αλεξανδρινά στη Φυταγορά Ροδόπης! Τα Χριστούγεννα φτάνουν! Βρείτε Έλατα και Αλεξανδρινά στη Φυταγορά Ροδόπης! Τα Χριστούγεννα φτάνουν! Βρείτε Έλατα και Αλεξανδρινά στη Φυταγορά Ροδόπης! Τα Χριστούγεννα φτάνουν! Βρείτε Έλατα και Αλεξανδρινά στη Φυταγορά Ροδόπης! Τα Χριστούγεννα φτάνουν! Βρείτε Έλατα και Αλεξανδρινά στη Φυταγορά Ροδόπης!

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood