Πρώτος σε σταυρούς στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, ήρθε ο Κομοτηναίος δημοσιογράφος Δάμων Δαμιανός στις εκλογές της ΕΣΗΕΜ-Θ.
Ο έμπειρος συνάδελφος ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της παράταξης Δημοσιογραφική Ενότητα Προοπτική” που πρώτευσε στις προτιμήσεις των δημοσιογράφων.
Σε ευχαριστήριο μήνυμά του ο Δ. Δαμιανός, παρ’ ότι τελικώς δεν εξελέγη, αναφέρει:
“Θα ήθελα να απευθυνθώ προς τους συναδέλφους δημοσιογράφους της Β. Ελλάδας και ιδιαίτερα προς όλους τους φίλους της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που με την ψήφο τους στις εκλογές της ΕΣΗΕΜ-Θ, μου έδωσαν την πρωτιά σε σταυρούς προτίμησης από όλους τους συνδυασμούς στους οποίους μετείχαν υποψήφιοι από την Περιφέρεια μας.
Αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά, βέβαια, ότι η εκλογή εκπροσώπου της περιφέρειας στο Δ.Σ. της Ένωσης μας, θα αποτελεί άπιαστο στόχο στον βαθμό που οι αριθμητικοί συσχετισμοί είναι συντριπτικοί υπέρ της Θεσσαλονίκης.
Αισθάνομαι περήφανος που μετείχα σε αυτή την εκλογική διαδικασία με την παράταξη “Δημοσιογραφική Ενότητα Προοπτική” που ήρθε πρώτη στις προτιμήσεις των συναδέλφων για μια ακόμη φορά.
Ο αγώνας για να σταθεί όρθιος ο δημοσιογραφικός κόσμος, σε μια εποχή που πλήττονται βάναυσα εργασιακά μας δικαιώματα θα είναι μακρύς και επίπονος. Σε κάθε περίπτωση είμαστε εδώ όρθιοι για να παλεύουμε και να διεκδικούμε…”.