Οι Συνοριοφύλακες ίδρυσαν Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών

Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.: "Σκοπός μας είναι η συνεισφορά μας στο συνάδελφο αλλά και το συγγενή του που θα το έχει ανάγκη. Οφείλουμε να σταθούμε αρωγοί όλοι μας σε μια τέτοια προσπάθεια!".
Screenshot_407

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων ίδρυσε Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

“Το αίμα δεν παρασκευάζεται και δεν αντικαθίσταται. Δεν αγοράζεται αλλά χαρίζεται και προσφέρεται. Προσφέρεται από άνθρωπο σε συνάνθρωπο.

Εμείς στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων, έχουμε αποδείξει πως στη διαχρονική πορεία μας στην Ελληνική Αστυνομία από την ένταξή μας στο Σώμα έως και σήμερα, η ανιδιοτελής ανάγκη για προσφορά βρίσκεται πολύ ψηλά στον κώδικα αξιών μας.

Για τους λόγους αυτούς το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ., με ομόφωνη απόφασή του
από την 29/10/2021, ανακοινώνει την ίδρυση Συλλόγου Αιμοδοτών με την επωνυμία «Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων», εγγεγραμμένο στο μητρώο Συλλόγων Αιμοδοτών με αριθμό 16029 / 2021. Η ίδρυση του Συλλόγου Αιμοδοσίας της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. μας δίνει την δυνατότητα, σε συνεργασία με τα κατά τόπους Πρωτοβάθμια Σωματεία Συνοριακών Φυλάκων και με την συνδρομή κινητών μονάδων αιμοληψίας, να οργανωθούν ημερήσιες αιμοδοσίες σε όλη τη Χώρα, στις οποίες θα μπορούν να συμμετέχουν συνάδελφοι, φίλοι αλλά και απλοί πολίτες που θέλουν να προσφέρουν αίμα στο σύλλογό μας. Παράλληλα κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί από οποιαδήποτε μονάδα αιμοληψίας ή νοσοκομείο να προσφέρει στο σύλλογο την προσωπική του μονάδα αίματος κατόπιν επικοινωνίας με το Σύλλογο. Ο Σύλλογος θα λειτουργεί με βάση καταστατικές διατάξεις και για την τήρηση αυτών θα οριστεί από την Ομοσπονδία 5μελή ομάδα, αρμόδια για τη διαχείριση και την δραστηριότητα του συλλόγου – σύμφωνα πάντα με τα οριζόμενα.

Σκοπός μας είναι η συνεισφορά μας στο συνάδελφο αλλά και το συγγενή του που θα το έχει ανάγκη. Οφείλουμε να σταθούμε αρωγοί όλοι μας σε μια τέτοια προσπάθεια!”.

Οι Συνοριοφύλακες ίδρυσαν Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood