Την πρώτη θέση στην κατάταξη των 25 συλλόγων από 12 πόλεις που συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος Ζίου-Ζίτσου, κατέκτησε ο Α.Σ. Πανθρακικός Κομοτηνής με τα 13 χρυσά μετάλλια που κέρδισαν οι 29 αθλητές και οι αθλήτριές του (28 μετάλλια συνολικά), όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ζίου-Ζίτσου.

Μάλιστα η διάκριση αυτή αποκτά περαιτέρω αξία αν αναλογιστεί κανείς οτι ο σύλλογος της Κομοτηνής κατέκτησε περισσότερα χρυσά μετάλλια ακόμη και από τα σωματεία που κατέβηκαν στη διοργάνωση με πολυπληθέστερες αποστολές.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν οι σύλλογοι: Καράτε Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) με 48 αθλητές/τριες 12 χρυσά μετάλλια, Αθλοτέχνης Βόλου με 36 αθλητές/τριες 7 χρυσά μετάλλια, Κλειτομάχος Θεσσαλονίκης με 33 αθλητές/τριες 10 χρυσά μετάλλια, Μυρμιδόνες Στυλίδας με 30 αθλητές/τριες 11 χρυσά μετάλλια.

“Πολλές φορές δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις συναισθήματα και χαρά, απλά ζεις την στιγμή που σου χαρίζουν, έτσι καi αυτά τα υπέροχα παιδιά-αθλητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και μας έκαναν υπερήφανους, αγωνίστηκαν με πάθος και ανέβασαν στην κορυφή για ακόμα μία φορά τον ιστορικό μας σύλλογο. Είμαστε περήφανοι για όλους και όλες τους, ευχόμαστε και ανώτερα, τα οποία θα έρθουν με πολύ δουλειά και κόπο, δήλωσαν οι προπονητές του συλλόγου, Πάρης Μαρινέλης και Κώστας Στοΐτσης.

1ος στην κατάταξη συλλόγων ο Α.Σ. Πανθρακικός Ζίου-Ζίτσου στο Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος